En dat allemaal voor iets meer dan mijn maandloon.

We hebben opnieuw onbeperkt en onmiddellijk warm water in de badkamer.

Zoals ik hier schreef over het niet kunnen hetstellen van de boiler en dat ze zouden bellen voor een nieuwe. Ewel : ze hebben gebeld, zijn gekomen, hebben een offerte opgestuurd voor een nieuwe met erbij de factuur van de (poging tot) herstelling, moest ik beslissen geen nieuwe te laten plaatsen.

Nog dezelfde dag heb ik de offerte voor aanvaarding terug gezonden met vermelding dat ze me moesten bellen voor de plaatsing. Veel geld, maar wat moet ik anders ? Zo kon het niet blijven want het onding kreeg meer en meer kuren.

Begin deze week kreeg ik telefoon van de firma : ze konden me op donderdag er tussen nemen, anders zou het na het verlof van volgende week zijn. Of ik ervoor kon zorgen dat er rond 8 uur iemand thuis was op de installateur binnen te laten ? Ik heb hen uitvoerig bedankt dat ze aan ons gedacht hebben en dat ik zou thuis zijn. Laat maar komen die nieuwe boiler !

Iets voor 8 uur was hij er al en tegen de middag was hij klaar. Eerst de electriciteit, water en gas afsluiten. De oude loskoppelen en eraf nemen, de buis naar buiten weg nemen, de nieuwe hangen op dezelfde plaats van de oude, aankoppelen, de nieuwe luchtaf- en toevoer plaatsen, electriciteit en water en gas terug open, testen, alles ok gevonden. Oef !

Tegen de avond kreeg ik nog telefoon van de firma : of ik tevreden was ? Ja, natuurlijk ! Dat ze geen document voor de premie konden bij de factuur steken zodat ik 250 euro zou mislopen. Jammer, maar toch liever geen valsheid in geschrifte, dankuwel. Dat er wel een creditnota zou bij zitten voor de factuur van de (poging tot) herstelling zodat ik deze niet moet betalen. Ik had niet anders verwacht. Ik heb hen nog eens uitvoerig bedankt voor de vlugge en correcte interventie.

Ik zou nu toch eens reklame willen maken voor de firma die me zo elegant heeft uit de nood geholpen. Als je in de buurt van Brugge woont en je wilt een vlugge oplossing, want dat is hun grote troef en werken ze ook naar, voor je probleem met oa. sanitair of een herstellingswerk hebt, 1 adres : BVBA Paul Vandenbussche-Lampo ! Ze zijn rap, hebben vriendelijke medewerkers, zijn niet duurder dan een ander, …

We kunnen opnieuw zonder angst of frustratie aan een douche denken. Gedaan met de buurt wakker roepen zo rond 7 uur ’s ochtends. Meer druk op het water zodat ik me minder lang moet afspoelen, … en dit alles voor iets meer dan mijn maandloon.

Advertenties

10 thoughts on “En dat allemaal voor iets meer dan mijn maandloon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s