Reclame …

Ik zie hier, en ook op andere blogs, opeens veel reclame.

Ik heb dat niet graag.

Is dat sedert ik een laptop heb ?

Ik ken er niet genoeg van om te weten hoe dat komt.

Ik weet ook niet hoe ik er iets kan aan doen.

Ik weet wel dat ik het weg wil !

Help !

Advertenties

24 thoughts on “Reclame …

 1. Is dat niet WordPress die dat zelf doet, om de gratis blogs gratis te kunnen houden ? Ik dacht dat ergens gelezen te hebben. Volgens mij ga je er moeten leren mee leven …

 2. Veel reclame? Geen idee of het nu echt veel is. Ik weet dat als je een WordPress blog bekijkt zonder ingelogd te zijn, er reclame op die blog verschijnt. Dat verdwijnt normaal als je ingelogd bent. Wie die reclame weg wil, moet daarvoor betalen. Het heeft dus niets te maken met je laptop.

   • Zolang ik ingelogd blijf bij WordPress, zie ik niets van reclame op jouw blog (ook niet op andere blogs). Als je die wel ziet, terwijl je ingelogd bent, dan is er iets mis maar waar het probleem precies is, kan ik niet bedenken. Ik heb trouwens nog op geen enkele blog reclame gezien boven de header noch boven de kalender. De reclame bevind zich altijd onderaan. Zoek eens in de instellingen? Welk programma gebruik je om op het internet te surfen? Heb je dat ook als je bloggen leest op de gewone pc?

     • Hopelijk vind je het want ik vind het toch een bizar iets. Kijk eens naar de instellingen van je internetbrowser (het programma waarmee je op het internet surft). Het zou ook een oplossing kunnen zijn door over te schakelen naar bijvoorbeeld Firefox of Chrome als browser.

  • Ik had het weg gekregen maar kreeg niets meer open. Ik heb de instellingen gelijk gezet met de pc en kan weer alles bezien en doen, maar die reclame is terug. Pff !
   ik zal me er bij neer leggen, denk ik .

   • Misschien eens googlen naar wat het zou kunnen zijn? Misschien dat ze met een proefproject voor reclame zijn begonnen en het willekeurig op x aantal users uittesten. Een soort pilootproject. Kan dus goed zijn dat iedereen later dus nog wel van die reclame gaat krijgen :s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s