Wij ? Romantische zielen ?

Wat denk je ?

We waren naar de documentaire over de Bee Gees aan het kijken, een glas lekkers in de hand, dicht bijeen in de zetel voor de tv, gezellig zijn verjaardag aan het vieren.

Ze zongen het liedje ‘How deep is your love’ en ik zei hem met blinkende oogjes : ‘Heel diep voor jou !’ Hij zei : ‘Ik ook, hoor !’

Even later zongen ze ‘You don’t know what it’s like’. Ik keek opzij omdat mijn glas leeg was en het weer gevuld wilde en zag dat hij, met natte ogen, aan het mee zingen was zonder geluid.

En neen, we waren nog niet zat !

Wij ? Romantische zielen ? Natuurlijk wel ! 😀

Het was een rustige leuke dag : goeie muziek, lekkere drank en eten. Gezellig met ons tweetjes. Meer moe(s)t dat niet zijn.

 

Hij had vrijdag al met zijn collega’s een pensioenviering gehad en er ook ene getrakteerd voor zijn verjaardag. Hij was mooi toen hij thuis kwam … Ik heb hem liefdevol opgevangen. Ja, hij mag ook eens, hé.

Dat hij ouder wordt was de volgende dag te zien : hij had een ferme kater en dat was voor de eerste keer dat ik dat zag bij hem. Ik heb er hem maar een klein beetje mee geplaagd.

19 thoughts on “Wij ? Romantische zielen ?

 1. aie, dat zou wel eens echte liefde kunnen zijn… 🙂

  en dat heb ik me al dikwijls afgevraagd, je hebt dus mensen die totaal niet romantisch zijn, dat doet echt niks af aan een relatie denk ik. maar is dat dan een gemis? romantiek is toch een gevoel, en dat gevoel kennen zij dan toch niet?
  pfff, ’t is weer uiteen gedaan hé, hopelijk begrijp je wat ik bedoel. misschien moet ik er eens over bloggen, kan een mooie discussie worden! (als het je aanspreekt en je kan het beter verwoorden mag het hier ook natuurlijk, met veel plezier!)

  • Ik begrijp je : mensen die niet romantisch zijn, missen zij dan iets ? Maar blog er maar gerust over, hoor.
   Als antwoord zou ik zeggen : de meeste voelen het wel maar willen er niet aan toe geven. Zoals mannen want dat is niet ‘mannelijk’. Gelukkig trekt hij zich daar niet veel van aan. Toch niet wanneer we alleen zijn. 😉

 2. Pingback: Romantisch… « Madddox's Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s