Een logje over niets

Ik moet hier dringend weer eens iets schrijven want anders denken jullie waarschijnlijk dat ik gestopt ben. Niet dat jullie daarvan wakker zullen liggen, toch wil ik bevestigen dat dit niet het geval is.

Aan inspiratie geen gebrek deze keer. Waarom schrijf ik dan niet ? Ewel, omdat de onderwerpen waarover ik wil schrijven te persoonlijk zijn. Om het hele verhaal hier neer te zetten zou ik veel teveel moeten schrijven en dat zou me teveel afleiden van wat ik eigenlijk wil zeggen. Zet ik hier alleen de verkorte versie, zou dat te gemakkelijk verkeerd geïnterpreteerd kunnen worden, wat ik ook niet wil. Dat zou ook het geval zijn moest ik het uit de context halen. Daarom blijft het bij zagen tegen mijn schat.

Ook op het werk is al een en ander gebeurd waarover ik hier zou kunnen neerpennen. Ook dat doe ik niet omdat het over specifieke mensen gaat. Ik niet weet wie hier komt lezen. Al zeggen bijna al mijn collega’s, die het bestaan van deze blog weten, dat ze dat niet doen. Het merendeel weet niet van deze blog af, enfin ze zeggen er toch niets over, maar dat wil ook weer niets zeggen, hé. Toch wil ik geen miserie op mijn werk door iets dat ik hier geplaatst heb, daarom doe ik het niet.

Dit is echt een logje over niets …

16 thoughts on “Een logje over niets

  1. Dat moet soms kunnen he? Nu heb je toch iets van je af kunnen schrijven zonder in detail te treden over het wat precies! Vandaar dat ik liever toch een beetje van mijn anonimiteit bewaar: ik kan schrijven wat ik wil over wie ik wil, als ik dat zou willen. En wat dan nog als ze het zouden lezen… (Hoewel, stiekem ben ik daar ook wel bang voor.)

    • Ja, dat was beschamend want ik wilde hiet laten uitschijnen ‘hoe goed ik wel was’ en zij nam het op anders op. Gelukkig is het weer goed gekomen.
      Ik heb sedert die keer mijn lesje geleerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s