De Stem.

Gisterenavond, na de beelden van het voetbal op VTM, ging mijn liefste slapen. Ik bleef, zoals steeds, nog wat op. We hadden een film uitgekozen dat hij ‘niet echt’ moest zien en ik zo dus alleen kon bekijken en nadien verwijderen van de digicorder.

Ik was nog wat aan het opruimen en de zetel aan het herinrichten – dekentjes leggen zodat de poezen dicht bij me kunnen (en mogen) liggen. Ondertussen hoorde ik zingen en de stem van Natalia, dacht ik. Ik kon het niet zien want de digicorder stond al klaar om de film te beginnen.

Toen ik klaar was om te beginnen kijken, dacht ik ook de stem van Koen Wauters te horen. Ik was curieus en wilde eens zien wat dat allemaal was.

Het programma ‘The Voice van Vlaanderen’ was bezig. Ik had er over gelezen bij Margo en was benieuwd wat ze er nu weer van gemaakt hadden. In het begin keek een beetje met mijn neus omhoog maar al snel bleek de format me aan te staan : de coaches zitten met hun rug naar de kandidaten en eens ze op de knop gedrukt hebben, en dus hun coach willen worden, draait de stoel en zien ze wie ze voor zich hebben. Het gaat dus puur over de stem.

Ja, ik heb het uitgekeken en zal waarschijnlijk volgende week opnieuw kijken. Eens de sms-voting begint zal ik afhaken. Ik vind dat geen eerlijke manier om iemand in the runnig te houden, maar het moet opbrengen, hé.

Thanks Margo om me er attent op te maken. You were on my mind.

6 thoughts on “De Stem.

  1. Ik ga een dikke vette vergoeding vragen voor mijn marketing!
    Nee, het is zoals je zegt: aangenaam en spannend. Nu nog. Wat het later zal geven, na de blind auditions, valt nog af te wachten.
    En dat sms-gedoe trekt al helemaal op niets, zeker niet als het over de toekomst van die mensen gaat, dat leg je niet zomaar in handen van de publieke opinie. Maar ja, geld…’t kruipt overal tussen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s