Fase 2 en veel drank.

Gisteren, in de voormiddag, ben ik om mijn ex en zijn vriendin, M. gereden. Ik heb een nieuwe transfo gekocht, hij wist welkeen het moest zijn.

Terwijl mijn ex en mijn schat bezig waren het onding aan te schakelen, heb ik met M leuk  zitten kletsen. We waren zo gezellig bezig, dat we amper merkten toen het gefikst was en de verlichting weer werkte. Hoera !

We hebben er dan maar 1 op gedronken, en dan nog 1 en dan nog 1 en … Mijn liefste heeft op een zeker moment kaaskroketten klaar gemaakt voor iedereen. Zo hadden we toch iets van voedsel in onze maag. Dat betekende ook dat het drinken kon verder gaan.

We hebben zitten vertellen en lachen tot ze in de vooravond naar huis gingen. Het was onverwacht en zoals vaak, zeer leuk. Een soort pre-kerstviering.

Het was een hele tijd geleden dat ik nog eens ‘in de drank’ heb gezeten. We zijn net op tijd gestopt en het was net goed want vandaag geen koppijn of last aan mijn maag.

Voor fase 3 zal mijn ex nog eens terug komen om de kabeltjes in een gootje te leggen. Hopelijk is M dan ook terug mee. Dan zal de wijn, waar de transfo nu op staat, kunnen gedronken worden. Niet op dat moment door ons, want we zijn eerder bierdrinkers. Wedden dat het dan weer gezellig zal worden ?

Advertenties

8 thoughts on “Fase 2 en veel drank.

 1. ik merk dat ik hier ook met échte vlamingen te maken heb… 😉
  En ik heb je logje ook al tot in de diepste archieven doorploeterd, en gemerkt dat er van die doelstelling om meerdere personen te laten loggen, nie zo veel in huis gekomen is hé…

  Groetjes!

  • Geboren en getogen Bruggelingen, ja.
   Welkom hier. Zet je bij, neem een tas koffie en een stukje taart.
   Het was de bedoeling van Stef om hier ook te schrijven en mij zo aan het bloggen te laten beginnen. Hij heeft nu zelf 2 blogs dus niet veel tijd meer om hier ook nog te pennen.
   Toch behoud ik de naam omdat het over mij en mijn ‘co’ gaat. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s