11-11-11

 

Neen, dit is geen reklame voor de jaarlijkse schooi-aktie voor de arme negertjes in China. Wel is het de naam van de openingsfilm van het Rarorreel Fantastisch Filmfestival.

Het festival werd, naar goede gewoonte, geopend door de peter, Jan Verheyen. Hij is een heel sympatieke, aanspreekbare kerel, maar dat wisten we al. Hij heeft de organisatoren een mini-interview afgenomen, dan het festival officiëel geopend en de film ingeleid.

 11-11-11 is een thriller om U tegen te zeggen : spannend tot het laatste beeld ! Ik ben een paar keer zo geschrokken dat ik bijna 2 rijen verder achteruit zat. Gelukkig ik niet alleen want de zaal in Kinepolis zat afgeladen vol. Er is geen druppel bloed gespat, niets afgehakt of -gesneden maar toch bleef je op het puntje van je stoel zitten. Prachtig !

Na de film was er een receptie met hapjes en drank. Het eerste glas heeft geen bodem geraakt want ik was nog steeds een beetje aan het shaken van de spanning. Ik heb foto’s genomen van de aanwezigen tot ik zin had in een sigaret. Vlug nog een glas van de zeer lekkere bubbeltjeswijn meegegrist om buiten, op mijn gemak, uit te drinken met mijn kankerstok. En wie zie ik daar staan ? Mijn huisdokter. Hij stelt me voor aan zijn vrouw en het klikte direct. Zij en ik zijn niet meer naar binnen gegaan, natuurlijk. We zijn buiten blijven roken en hebben onze mannen  steeds om volle glazen wijn gezonden. We hebben wat afgelachen !

Thuis gekomen heeft mijn schat enkele foto’s doorgezonden naar de site van RRFFF en Moon Art Gallery. Enfin, na veel moeite is het gelukt want onze pc had weer zijn kuren. Pas rond 3 uur zijn we kunnen gaan slapen. Voor mij geen probleem want ik was alle wijn al weer kwijt en moest niet om 6 uur opstaan, hij wel.

Een leuke start voor wat beloofd een interessante week te worden. Hier vind u het programma van het festival.

2 thoughts on “11-11-11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s