Traag – trager – traagst.

Mijn pc werkt zodanig op mijn zenuwen dat ik er grijs van word !

Nu, ik wil wel grijs worden en liefst vlugger dan het gaat omdat ik dat een haarkleur van wijsheid vind. Vrienden en collega’s zeggen dat ik er dan ouder zal uitzien, maar ook dat vind ik niet erg. Ik heb geen probleem met mijn leeftijd aangezien ik al 20 jaar langer leef dan ik zelf gedacht had. Maar we dwalen af.

Het is dus mijn pc die op mijn zemels werkt omdat het zeer traag is en bijna elk uur opnieuw moet opgestart worden omdat de internetverbinding weg is !

Probeer zo maar eens foto’s op te laden om een (gratis) fotoboek te maken of om ze door te zenden naar het onderwerp van bedoelde foto’s. Zelfs om een logje met foto’s hier te krijgen moet al zeer goed getimed worden. Een toernooi op Spigo mag ik ook vergeten want halverwege vlieg ik eruit !

En traag ! Niet te doen ! Om een andere pagina te openen moet je veel geduld hebben, zeer veel geduld ! En als je dan zo 2 tot 3 minuten (letterlijk) hebt zitten wachten, heb je 2 kansen : ofwel komt er dan ‘kan pagina niet vinden’  Op zo’n momenten hoor je me brullen tot in het centrum van Brugge ! ofwel krijg je de gevraagde pagina en duurt het nog eens zo lang eer die helemaal geladen is en je kan scrollen !

Eerst werd er gedacht dat de harde schijven te vol zaten dus hebben ik er een van 2 terra laten insteken. Veel heeft het niet geholpen maar we hebben nu toch meer plaats om al onze foto’s in te laden. De andere schijf is 40 GB groot en daar zitten alle programma’s op en die is nog niet half vol.

Een (dure) telefoon naar Telenet heeft ook niet veel opgeleverd want daar hebben ze gezien dat alles in orde is. ‘Misschien was mijn netwerkkaart defect ?’. Daar ben ik vet mee want ik weet niet wat dat is.  

Zou het kunnen dat ik een nieuwe versie van Windows moet (laten) installeren ? Nu zit er Windows XP op …

Toch straf vervelend wanneer je er geen kl*ten van kent !

HELP !!!!!!!!

13 thoughts on “Traag – trager – traagst.

 1. een kenner ben ik ook niet, maar ik zou eerst en vooral eens een virus en malware scan doen. Die vuile beesten verzieken ook veel, dus je weet maar nooit.
  Als dat niets oplevert zou ik hem eens aan specialisten overlaten.

    • Merci voor de link maar veel heb ik niet bijgeleerd. Ja, ik ben dan ook een leek, hé.
     Er is iemand die het voor me kan doen, de man die mijn pc heeft gemaakt, maar hij heeft al een hele poos zeer weinig tijd en ondertussen zitten we hier onze kas op te fretten.
     Er is een pc-winkel/hersteller in de buurt maar ik heb hier home-banking op staan en vertrouw dus bijna niemand meer …

   • Een netwerkkaart kost normaal niet veel en zal er zeker niet voor zorgen dat je alles kwijt bent. Zo’n kaart vervangen zorgt er niet voor dat er iets op de harde schijf veranderd wordt. Programma’s of bestanden raak je daarbij nooit kwijt. Bij Framo kost een netwerkkaart nog geen 10€.

    • Ik weet niet welk ik nodig heb en hoe het eruit ziet. Ik durf mijn pc niet bij Framo achterlaten wegens mijn homebanking. Better safe than sorry, hé. Ik zal het (nog) eens vragen aan de man die mijn pc gemaakt heeft. Bedankt voor de info.

 2. Voor de seskes van te krijgen dus! Mijn PC op het werk heeft dat ook.. niet normaal, daar heb ik al ’t zuur van koffie te drinken vooraleer hij warm is gedraaid, bij manier van spreken.

  Maar to the point, ik kan je ook niet helpen! Sorry! 🙂

 3. Pingback: Blij, boos, aanpassen, moeilijk, lekker warm. « Mich & co.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s