Mag het een cabrio zijn ?

Zoals gezegd ben ik na het werkt naar mijn garagist, tevens mijn neefke, gereden met mijn kapotte auto.

Ik moest steeds meer ‘tegensturen’ om op de baan te blijven. Het werd pas echt bangelijk toen het zelfs niet meer kraakte wanneer ik rechts afsloeg. Neen, het was echt niet meer ontspannend of leuk rijden.

Hij, mijn neefke, keek achter de rechter voorband en riep ‘Gelukzak ! Jij bent een echte pietzak ! Ik heb nog nooit iemand geweten die zoveel geluk heeft als jij !’ Ik begreep er natuurlijk niets van tot ik zelf keek : de ophanging was bijna volledig afgekraakt. Nog ietske meer en ik was letterlijk een wiel kwijt ! Om zo van Houthulst naar Brugge te rijden en dan nog naar Blankenberge en weer terug. Misschien was het al aan het afscheuren toen we naar Antwerpen gingen ? Ja, dat is geluk hebben. Oef !

Omdat de kosten voor de herstelling te duur zouden uitvallen voor zo’n oude auto, is hij direct beginnen kijken voor een andere binnen mijn budget. Er komt een Picasso in aanmerking maar dat zal hij pas morgen kunnen bevestigen.

Ik mocht naar huis rijden met zijn Vito bestelwagen. Eens iets anders. Ik moet morgen werken en met die wind zie ik het niet zitten om mijn (electrische) fiets te nemen. 

Eens thuis belt hij me op : of het soms een BMW Cabrio mag zijn ? 😀

Ja, kijk, ik zou dat wel willen hebben als 2de of 3de auto maar niet als eerste. Ik behandel mijn auto’s niet te best en zeg nu zelf : een vuile cabrio met een (iets) te dikke, oudere vrouw erin, dat is toch ook geen zicht, hé.

10 thoughts on “Mag het een cabrio zijn ?

  1. Pingback: Mijn auto’s. « Mich & co.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s