Baaldag !

Ja, ik heb er weer één ! Om gek van te worden !

Het begon gisterenavond eigenlijk al. We waren de maansverduistering vergeten. We zouden foto’s nemen. Toen ik ging slapen merkte ik opeens de vreemde maan op en haastte me om mijn toestel te nemen. Ik struikelde over een poes en lag bijna languit. -> Pijn aan mijn knie.
Met de eerste foto die ik wilde nemen begon het al goed : de shutter wilde niet sluiten ! Wat was dat nu ? Natuurlijk had ik er niet aan gedacht dat ik in het donker trok naar een voorwerp die heel veraf was. Het resultaat vind ik nog grappig :

UFO ?

Ik heb er dan nog enkele genomen en steeds aan de instellingen zitten morrelen. Een statief heb ik niet en het toestel ergens op leggen was geen optie van waar ik stond. Er zitten toch 1 of 2 goeie tussen.

toch een 'goede'

Dan deze nacht : ben kletsnat wakker geworden van het zweet transpireren. Ik lag gesandwiched tussen mijn schat en een poes onder de lakens met nog een poes aan mijn voeten boven de lakens ! Ik dacht dat ik ging ontploffen van de warmte. Het was als in een sauna ! En al dat zweten transpireren doet niets af van mijn gewicht. Het is niet eerlijk !

Deze ochtend dan :
– Van de trap komen en struikelen. -> Pijn aan mijn knie.
– Een vol bakje met kattenkorreltjes laten vallen boven een etende poes. -> Poes in paniek weg en niet meer durven uit komen. -> heel de keuken vol korrels. -> Alles opkuisen. -> Gevallen korrels voor de kippen van de buren.
– Te warme thee drinken en smoel verbranden. -> Eerste uur geen smaak meer.
– Op weg naar het werk, in de regen, met de auto bijna een oude vrouw aangereden. Ze kwam, op het zeebrapad, van achter een camionette. Ik zag haar maar op het laatste moment en heb de rem tot het einde ingedrukt. Ik was bang dat mijn auto te ver zou door glijden maar ik stond net voor haar benen stil. Zij heeft noch op noch om gekeken. -> Bijna hartaanval. -> Nog juist een huilbui kunnen inhouden. -> Met kloppend hart verder gereden.
– Aan het werk naar de dienstdeur gaan in de hoop dat er iemand die voor me open doet en ik niet heel rond het gebouw moet gaan in de regen. Voor de trap is er een rooster om het water af te voeren. Ik zet er mijn voet op en heel mijn schoen vol water. Het rooster was blijkbaar verstopt en ik had de plas niet gezien. -> Natte voet. -> Binnenzool van schoen los. -> Toch moeten rond gaan. ->Humeur op nul.
– Ik giet kokend water in mijn thermos om thee te maken. De filter van de waterkoker is blijkbaar verstopt want er loopt water naast. Ik ga de waterkoker weer gaan vullen met water en breng ondertussen papiertjes mee om het op te kuisen. Iemand heeft een dossier op die natte plek gelegd. -> Alle papieren nat. -> Bureau nog natter. -> Niet genoeg papiertjes mee. -> Om nieuwe en struikelen. -> Pijn aan knie -> Apranax nemen !
– Ik kan geen gescande documenten open doen en ook de bijlagen gaan zeer traag. Bij navraag ben ik de enige. -> pc heropstarten en wachten. Als na 5 minuten mijn pc nog niets doet, bedenken dat ik (waarschijnlijk) op de verkeerde knop heb gedrukt. -> pc heropstarten en nu de juiste knop indrukken.
– Veel werk krijgen ‘dat zeker vandaag nog buiten moet’. Het zou gelukt zijn ware het niet dat er een ‘bezoeker’ kwam en dat ik het 10 keer heb moeten uitleggen voor ze het begreep. -> Niet alles afgewerkt gekregen.
– Deze middag thuis gekomen en eten opgewarmd in de microgolfoven. Een hap genomen dat te warm was. -> Smoel verbrandt en de rest opgegeten zonder smaak.

Ik durf me niet meer roeren ! Het is nog erger dan op een vrijdag de dertiende !
Ik moet nog mijn belastingen invullen via tax-on-web maar durf niet. Stel dat ik iets verkeerd doe en ik niet terug krijg ? Het zal voor morgen zijn !

6 thoughts on “Baaldag !

    • Ik verhuis naar NL ! Neen, hoor. Want aan 3 dagen zou ik zeker niet genoeg hebben … 😉
      Wij hadden vroeger 3 dagen ‘zonder dokter’ maar dat hebben ze terug gebracht naar 2 en je kan (lees zal) controle krijgen dus dat ik ook geen oplossing (meer).
      Ik zit dan, inderdaad, zo stil mogelijk in mijn zetel want die Murphy en zijn wet ken ik maar al te goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s