Het was prachtig !

Mijn verlof van 2,5 weken was prachtig ! Ik heb zeer weinig gedaan, veel gezien, veel gelezen, buiten gekomen wanneer ik wilde, vrienden gezien, nieuwe vrienden gemaakt, prachtig weer, mijn schat was veel thuis, de poezen blij dat ik er was, … kortom : schitterend !

De MRI van mijn knie is er gekomen met hindernissen, of wat had je gedacht ? Eerste afspraak was op 28 april. Op 19/04 krijg ik telefoon of ik diezelfde avond nog wil gaan om 21 uur. Natuurlijk wil ik dat ! Hoe eerder hoe beter. Enkele uren later bellen ze me terug dat het toestel kapot is en ik dus niet moet komen. Of ik op 25 april (Paasmaandag) om 7u45 wil komen ? Geen probleem voor mij. Dus ik vroeg uit mijn bed, mijn schat mee, en wij naar daar. Na enige omzwervingen in het gebouw hebben we het gevonden. We waren nog ruim op tijd en ik mocht direct mee binnen. Een uurtje later waren we alweer thuis mét de foto’s op schijf.
De volgende vrijdag gebeld naar mijn dokter die zei dat ik een scheurtje in mijn meniscus had. Ik moest dus een afspraak maken met een ‘knie-dokter’. Direct gebeld en ik mag gaan op 31 mei ! Gelukkig is de pijn draaglijk … Oud worden, hé. 😉

1 mei is gekomen en gegaan. We zijn eerst een spaghetti gaan eten in ’t Stad. We waren op tijd voor het eerste optreden. Ik ben lang ‘goed’ geweest door maar 1 pint per uur te drinken. Maar dan opeens kwam de drank van alle kanten. Ik werd dronken en moest zitten. Natuurlijk ben ik in slaap gevallen en heb zo enkele optredens gemist. Ze hebben me wakker gemaakt omdat er enkele marginalen begonnen ambetant te doen en we iets verder moesten staan. Zo heb ik nog kunnen genieten van CLeXP. Ze waren weer crimineel goed ! Er was enorm veel volk, schitterend weer, iedereen lief en vriendelijk, buiten die enkele. Het was leuk om ‘iedereen’ eens terug te zien. De afwezigen werden wel gemist.
Thuis gekomen heeft mijn schat nog frietjes met frikadel special klaar gemaakt. Niet van onze gewoonte om na het drinken nog te eten, maar het heeft zeer gesmaakt. 🙂

Een vriendin liet me weten dat ze singeltjes had terug gevonden op haar zolder maar geen platenspeler meer had. Wij wel ! Dus een prachtig excuus (of is het reden) om er een gezellig avond van te maken. Dat was het ook met veel goede muziek uit onze kinderjeugdjaren. Niet elk plaatje was wat ik graag hoorde maar dat kon de pret niet bederven, integendeel ! Het was rustig maar leuk om al die oude krakers nog eens te horen.

Wat me stoort is mijn pc die flirt met een emmer water ! Het internet valt steeds weg en het werkt zeer traag ! Dat het de mails die ik nog wilde gehouden heeft weggesmeten, vind ik ook irritant. Hoog tijd om mijn ‘computerdokter’ nog eens langs te vragen.
De digicorder speelt ook met ons voeten. Opgenomen programma’s spelen niet goed meer af : ze komen vast te staan en zo verliezen we soms hele stukken wat het volgen en begrijpen er niet op verbetert. Ik zal er eens moeten mee naar iemand gaan die er verstand van heeft. Onze vrees is dat ze er een nieuwe harde schijf zullen in moeten steken en we zo alles kwijt zullen zijn. Met 20% vrije plaats is dat een echte ramp voor ons. Een luxe probleem, weet ik, wel vervelend.

De premies zijn gestort en ik heb een bedrag op mijn spaarrekening kunnen zetten. Ik heb een redelijke reserve en ben op mijn gemak. Nu bedenken wat ik ermee zal doen. 😉
Mijn grote, echte reserve zal komen van de verkoop van mijn moeders huis. Ik zit daar niet echt op te wachten want ik weet dat het zal komen. Ondertussen ben ik goed bezig, vind ik zelf.

Ik sta niet te popelen om morgen opnieuw te gaan werken, maar ik zal wel blij zijn om sommige de collega’s terug te zien. Dat het maar voor 3 keer 3,5 dagen en 1 keer 2,5 dagen is en ik dan weer in verlof ben, doet geen kwaad, natuurlijk. 😀

4 thoughts on “Het was prachtig !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s