Vorst-Forrest

 

foto stippy

 

Gisteren was het toneelstuk ‘Vorst-Forrest’ in de MagdalemaZaal ronduit schitterend ! Met Johan Heldenbergh en Titus De Vooght en nog 2 andere. Meer waren er niet. Er is geen (echt) woord gezegd en dat was niet nodig, we hebben alles begrepen. We hebben gelachen, zijn geschrokken, hebben meegeleefd, hebben genoten en stonden versteld van de acrobatie. Je moet het maar kunnen ! Chapeau !

Na de voorstelling heeft mijn schat nog een foto afgegeven aan Johan van de vorige voorstelling met hem die we gezien hebben. Hij was zeer tevreden en vroeg er nog. Hij heeft ons zijn mailadres gegeven en mijn liefste heeft er gisterenavond nog doorgestuurd van de voorstelling van gisteren. Als ze goed doorkomen, en Johan laat het weten, dan zal hij er nog van de vorige voorstelling doorsturen. Johan is een zeer vriendelijke en ‘normale’ kerel : heel toegankelijk en lief. Eerder verlegen maar zijn de meeste acteurs niet zo ?

Een avond weg van de buis maar zeer goed gespendeerd ! Er is vanavond nog een voorstelling maar ik vrees dat deze ook al uitverkocht is. En met reden ! Als je de kans krijgt om het alsnog ergens te zien zou ik niet aarzelen !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s