Nieuwe blog?

Eerst en vooral: voor alle bemoedigende woorden die ik hier en op mijn vorige (verdwenen) blog van heel wat medebloggers gekregen heb – hartelijk bedankt. Ik heb er geen spijt van dat ik die blog volledig gewist hebt – wel de vele commentaren die jullie er in de loop van de tijd bij gezet hadden. Daar had ik eigenlijk niet aan gedacht toen ik die blog wiste.

Ondertussen rijpte bij mij een idee voor een nieuwe blog. Ja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dit keer echter geen blog met veel tekst maar een fotoblog. Zo kan ik blijven foto’s nemen en bloggen zonder dat ik iets over mijn privé-leven hoef te vertellen. Fotoblogs zijn er niet dus zou het best kunnen dat niet iedereen dit soort blogs kent. Het zijn eigenlijk blogs waar elke dag (bijvoorbeeld) één foto bij komt, al dan niet met wat tekst. Een blog zoals deze bijvoorbeeld (of één van de vele fotoblogs waarvan een link op deze fotoblog te vinden is). Dus heb ik een nieuwe blog gestart (ja, laat de commentaren maar komen – hou jullie niet in). 😉 Het is nog niet bijster veel en zeker nog niet in zijn definitieve vorm maar Rome was ook niet in één dag gebouwd. Juist hé.

4 thoughts on “Nieuwe blog?

  1. ( is confused now) van wie is die fotoblog nu, van jou of Stef Flater? ikke niet helemaal snap deze!

    maar fotoblogs helemaal top … op twitter ook zo leuk die aangelinkte foto’s aan die tweets! heb jij een twitter Miche?

  2. @ Lia: er schrijven hier eigenlijk twee personen – al is het vooral Mich die hier de meeste stukjes plaatst. Vandaar trouwens de titel: Mich & Co. Deze blog was vroeger op Blogger en toen schreven een stuk of vier personen mee, al kwam het eigenlijk op neer dat het vooral Mich en ik was die het meeste schreven. Het is nochtans niet zo moeilijk om te volgen: de naam van de auteur staat vlak onder de titel. Aan twitter doen we (voorlopig) niet mee. Facebook ook niet echt. Te veel verschillende dingen is heel zelden goed. De Fotoblog is echter van mij. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s