Dat wordt een goeie gewoonte.

Voor de 2de keer in korte tijd drinken we 2 flessen champie … zomaar.

We hadden 1 fles gekregen van de papa van Anne-Sophie van de Cohiba. Hij had aan mijn schat gevraagd om enkele foto’s te nemen van een urinoir in het café die kapot is, zodat ze gemakkelijk vervangstukken kunnen localiseren. Toen hij de afdrukken kwam halen had hij een lekkere fles mee. Het hoefde natuurlijk niet maar was wel leuk meegenomen. We hebben hem ‘buiten gesmeten’ toen hij ook nog eens zijn schuld vroeg ! Die fles was ruim voldoende.

Na een moment van twijfel heb ik besloten om de fles toch te kraken. Zeer lekker ! Natuurlijk, of wat had je gedacht, toen die eerste op was moest ik er nog ene hebben. Mijn schat vond het eerst geen goed idee omdat we de volgende dag moesten werken. Maar tegen mijn argumenten kon hij niet op dus zei hij : die zoekt die vindt. En of ik gevonden heb ! Er zat er nog een fris in een frigo. Die was ook lekker natuurlijk. Het heeft zeer goed gesmaakt.

We hebben weer zitten giechelen als bakvissen. Terwijl we in onze roes waren hebben we de tekst opgesteld van de uitnodigingen voor ons feestje. Na alle mogelijkheden hebben afgelopen, hebben we het toch simpel en direct gehouden …

Dat het volgende dag minder goed ging op het werk, moet ik jullie niet vertellen zeker ? Maar het was zeer leuk en voor herhaling vatbaar.

Ja, het zijn congé’s en goede gewoontes moeten in ere gehouden worden, ook al zijn ze nieuw. Zeg nu zelf !

5 thoughts on “Dat wordt een goeie gewoonte.

  1. mmmm, lekkerrrrrrrr!
    Trouwens: ik ben thuis en kinderloos voor een grote anderhalve week. Wordt het niet eens tijd voor een drankje op een terrasje? Mail me wanneer het je/jullie past!!!

  2. zeker blijven doen! helemaal niets mis met een goed glas champagne en het heeft zo’n fijne uitwerking op het hoofd, het bubbelt zo lekker … ja hoor als je een reden kan vinden om er een aantal glazen van te drinken, laat je vooral niet tegenhouden dan 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s