Niet nadenken kan kluchtige gevolgen hebben.

Gisteren merk ik op dat de melk bijna op is.  Ik vraag aan mijn schat of ik er om moet of hij ervoor zal zorgen. Hij zegt dat ik me geen zorgen hoef te maken. Die melk zal er geraken zoals gewoonlijk : miraculeus, dwz dat hij ze meebrengt en op de plaats zet waar ik ze vind. So far so good.

Deze morgen vraag ik hem of ik hem naar zijn werk moet brengen (en dus de auto moet nemen). Hij zegt ‘neen’ want hij moet binnen blijven dus gaat ie met de fiets. Ik ben blij want dan kan ik ook mijn (electrische) fiets nemen. Al een beetje verkeerd.

Op het werk aangekomen vind ik een stukje uit een reklamefolder met daarop grote korting bij aankoop van 19 dozen Whiskas (+ 5 gratis). Ik herinner mij dat ik beloofd had erom te gaan in de GB aan mijn werk. De korting was nog slechts vandaag geldig.  Al meer verkeerd.

Over de middag neem ik mijn fiets en rij de straat over naar de GB. Binnen vind ik de bewuste dozen en merk dat ik dat niet kan dragen dus ga ik weer naar buiten om een kar. Ik leg 3 zo’n pakken in de kar. Ik merk dat de Felix kattendozen ook in reklame staan (6+2) en neem er ook 3 mee. Volledig verkeerd.

Na betaald te hebben en aan mijn fiets gekomen merk ik dat ik onmogelijk alles in mijn fietszakken zal krijgen dus rij ik met de kar de straat over naar het werk. Met heel veel moeite krijg ik dat ding op de stoep en sleur ik dat zwaargewicht de helling op naar de voordeur. Deze is nog gesloten maar gelukkig komt er juist een collega langs die de knop weet zitten. Zo rij ik binnen en laad alles uit in het chauffagehok. Ga met de kar terug naar de winkel, neem mijn fiets en plaats die in het fietshok.

Dat komt er van : niet (meer) gewoon om boodschappen te doen en al zeker niet met een fiets én vergeten na te denken … Gelachen heb ik wel !

Morgen ga ik met de auto werken om mijn boodschappen thuis te krijgen. 😆

10 thoughts on “Niet nadenken kan kluchtige gevolgen hebben.

 1. Je zou niet geloven wat ik ooit op mijn fiets heb mee gesleurd. Hadden ze geen stevige kartonnen dozen in die winkel op overschot?
  Het zal alleszins een komisch zicht geweest zijn met dat winkelkarretje. Jammer dat er niemand een foto van genomen heeft. 😛

 2. @ Zeezicht :
  Ja, het moet een zicht geweest zijn ! 😆
  @ Elke :
  Die melk werd aangevuld … door mijn liefste. 🙂
  @ Madameblogt :
  Dat doe ik al altijd en daar zit mijn probleem, denk ik. 😉
  @ Babs :
  Werken ? Ha ! Aan het roddelen eten in de kantine, zeker ! 😉
  @ Lia :
  Daar kan ik niet boos om worden dus lach ik ermee. Blij dat ik niet de enige ben … 😀
  @ Stef :
  Dan ben jij zoals mijn schat : hij zou er wel mee thuis geraakt zijn. Nooit gedacht aan die dozen omdat ik geen ‘rekker’ heb.
  Misschien komt die foto of filmke nog ergens boven en kan ik nog eens lachen. 😆

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s