Prachtig.

Ik heb een prachtig verlof gehad !

Ik ben de eerste 5 dagen niet buiten geweest of het was op de terras om met de poezen te spelen. Mijn schat en ik hebben veel dvd’s en opgenomen tv series bekeken. De digicorder is weer voor de helft leeg.

Ik heb mijn winterkleren naar boven gedaan en de zomer kledij naar beneden gebracht. Zo heb ik gezien dat ik eigenlijk niets meer moet bijkopen want ik zal het toch weer niet allemaal kunnen aandoen, wat voor zomer we ook krijgen.

Gisteren plasma gaan geven en het ging vlot. Na een dik uur was ik weer thuis en de dag was betaald.

Deze morgen, terwijl mijn kuisvrouw druk bezig was, ben ik om nieuwe nagels geweest. Zo heb ik het liever : toen ik thuis kwam stond ik weer in het nieuw en mijn huisje was proper. Hoera !

Dat het nu regent kan de pret toch niet bederven. Al wat er al geweest is aan warm, zonnig weer kunnen ze niet meer afnemen, hé. Toch moet ik dringend onder de zonnebank : ik ben nog nooit zo bleek geweest.

Morgennamiddag gaat mijn liefste naar een signeersessie van auteurs en tekenaars van strips. Terwijl hij weg is komt Stef en zullen we samen kijken naar 3 extra (korte) afleveringen van Red Dwarf. Die zijn heel nieuw en alleen nog maar uitgezonden op een betaalzender.  We zullen ons niet vervelen : de collega’s zullen weer over de tong gaan.

Dat zal ook een goede aanloop zijn om volgende weer terug te gaan werken. Het zal een grote aanpassing zijn voor ons maar ook voor de poezen. Ook zij kunnen het verdragen dat we heel de dag thuis zijn …

8 thoughts on “Prachtig.

 1. @ Zapnimf :
  Zoveel is duidelijk ! 🙂
  @ Linn :
  Heb ik dubbel en dik gedaan ! 😉
  @ Zeezicht :
  Die (zelf gebeide) dikke pull’s zal ik toch niet meer nodig hebben, hoop ik. 😉
  @ Nes :
  Veel succes ! Ja, daar kan ik van mee praten. 😀
  @ Margo :
  Ja, ik ben ook een leeuw, hé. Toch niet wanneer ik thuis ben … 🙂

 2. lekker als je zo’n fijne tijd hebt gehad in je vrije dagen, dat is echt ff op adem komen … goed genieten is alles waard! en dankbaar zijn met kleine dingen dat kan jij gelukkig ook, ik ook en dat vind ik een zegen …

  {-♥-}

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s