Spelletjes.

Omdat Madame ernaar vroeg en ook Stef zal ik hier eens vertellen waarmee ik me onledig hou wanneer ik niet blog of tv kijk.

Ik speel veel spelletjes van Zylom : Bookworm (woordspel), Jewel Quest 3-op-een-rij), Woordslinger (woordspel), Blasterball (actie), Collapse (actie) en Cubis (actie) staan op ons bureaublad in Deluxe uitvoering. Dat is schermvullend en onbeperkt in tijd. Via mail krijg ik om de zoveel tijd een nieuwe die ik kan downloaden en voor 60 minuten kan proberen.

De nieuwe site die mijn schat gevonden heeft en waar wij ons tijd aan verbeuzelen is Spigo. Je kan er oa. Diamant (3-op-een-rij) en Mahjong, Sudoku, Solitaire spelen maar ook Las Vegas-achtige toestanden. Zo is er ‘Oerwoud’ die een combinatie is van Las Vegas en actie : via de spin kan je hopen op 3 gelijke om Spigo’s bij te krijgen. Er zijn ook artefacten die je via lianen naar een Jeep brengt en wanneer die benzine genoeg heeft, rijdt het weg en krijg je ook spigo’s bij. Je kan ook foto’s nemen van dieren en hoe beter de foto, hoe meer spigo’s. Enorm verslavend …

Allen daarheen !

8 thoughts on “Spelletjes.

 1. O.o. Ik vrees dat ik verslaafd “geweest” ben. De spelletjes die je opnoemt, heb ik al achter de rug. Het leukste van de genoemde vind ik Bookworm (buiten Mahjong uiteraard, dat speel ik nog dagelijks) Af en toe speel ik het nog.
  Bij Zylom heb ik een paar Deluxe spellen gekocht. Maar die begonnen mij na een tijdje wel te vervelen. Ik heb er uren pret mee gehad en het kostte uiteindelijk 4 keer minder dan een avondje cinema. Klagen doe ik dus niet.
  Bedankt, Micheleeuw, voor het meedelen van je voorkeurspelletjes. 😉

 2. @ Elke :
  Geen verslaving voor jou ? Kan nochtans leuk zijn. 😉
  @ Madameblogt :
  Ach, jij bent : been there, done that. Ik speel ook niet elke dag hetzelfde, maar er zijn er toch waar ik steeds weer naartoe ga.
  @ Zapnimf :
  Ja ? Dacht jij dacht ? Niet dus ! 😀
  @ Zeezicht :
  Dat zal wel zijn !

 3. zalig hoe je dat uitlegt allemaal, ik kende spigo niet maar is zeker een aanrader, ik vind zylom ook erg gaaf ongelofelijk veel online spel materiaal, zo ben ik daar aan zuma gekomen en luxor en de little shops of treasures’;)

  {-♥-}

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s