Sweet Surpises.

Toen ik gisterenmiddag thuis kwam met mijn nieuwe nagels, had mijn schat een lekkere verrassing voor me. Altijd leuk.

Het bezoek van Stef in de namiddag was meer dan aangenaam : we hebben weer eens goed kunnen zagen ventilleren over het werk en de collega’s. Hij had voor ons een boek mee en hij heeft enkele strips gekregen. Het is morgen zijn verjaardag, maar dat mocht ik waarschijnlijk niet zeggen. Oeps ! 😉

Dan ’s avonds naar Jeugdhuis The Nooddle te Beernem voor een optreden van oa. Foetal Void. De keyboardspeler, Wim, is de zoon van een collega van mijn liefste. De muziek op hun site klonk veelbelovend, dus waarom niet.

Toen wij aankwamen ging de eerste groep, Deer, juist beginnen. Lang zijn we niet binnen gebleven want wij vonden hun muziek echt LAWAAI ! Sorry gasten maar leer eerst eens MUZIEK spelen …

De volgende band, Golgi, was al veel beter: we zijn niet moeten vluchten. 

Al moet ik zeggen dat ik er niet veel van gehoord heb, want toen ik terug kwam van het toilet, zag ik iemand die ik meende te herkennen : de gitarist van KISStory. Ik zei tegen mijn mannemens : Stel je voor wie ik HIER meen te hebben gezien ? Ja, ik dacht het die schitterende coverband Nederlanders waren. Hij ging kijken en kwam terug met Roland, alias Spaceman, de uitstekende gitarist van KISStory ! Wat een vriendelijke vent bleek hij te zijn : hij vertelde ons honderduit dat hij, buiten zijn vrouw en 2 kinderen, en dat hij voltijds gaat werken, volledig doordrongen is van KISS en de coverband. Dat hij ze al 35 keer had gezien, dat hun kostuums extacte kopies zijn, dat ze met 15 man crew werken, dat ze bezig zijn met de huidige nummers van Kiss, dat we altijd mochten komen foto’s nemen van hun optredens en dat hij met veel plezier op de foto wilde met mij voor de blog. Het was echt een leuke verrassing om deze zeer sympathieke kerel tegen het lijf te lopen.

Heel gewoon.

tn_img_8557-kopie  In vol ornaat . tn_img_8342

 

 

 

 

 

 

Toen was het de beurt aan Foetal Void. Ze deden het zeer goed en spelen goed samen maar moeten nog wat groeien. Ze zijn jong, hebben een leuke sound en ze zullen er wel geraken. Ze hebben in elk geval al een grote aangang.

tn_img_4774  tn_img_4788

 

 

 

 

Wat ons opviel was dat de jongeren van het Jeugdhuis vriendelijk, beleefde mensen waren : aanbieden om een nieuwe pint voor je te betalen na het per ongeluk gedeeltelijk omstoten, ‘pardon’ zeggen na een toevallig duwtje, … Ik wist niet dat er nog zo’n jonge lui bestonden. Een zeer aangename verrassing.

4 thoughts on “Sweet Surpises.

 1. leuk de foto van jou met die ‘Ace Freighly’ (als ik dat goed schrijf!) mooi is dat zulke gedreven mannen, maar nu heb ik ook eens zien met wie ik blog, mooie foto van je!

  en jawel sommige jongmensen zijn gelukkig normaal vriendelijk as it is supposed to be … ja muziek maken en muziek (lees herrie) maken zijn twee totaal verschillende dingen wat mij ook opgevallen is over de aren heen is dat een cdtje luisteren geen garantie is voor een spetterend live optreden van dezelfde band, maar ik heb er ook hele goeie bij gezien die het goed evenaren …

  fijn weekend!

  {-♥-}

  p.s. dit weekend maar geen alcohol nuttigen als de koeien water 😀

 2. Wat voor een schrikbeeld had je dan van de ‘jeugd van tegenwoordig’? Ik mag hopen dat ze ‘pardon’ zeggen als ze tegen me aan lopen. Dat heb ik er zes jaar in proberen te stompen op school.

 3. @ Lia :
  Merci. Ja, nu kan je me herkennen maar ook op straat ?
  Zaterdag en zondag thuis gebleven, dus alleen een aperitiefje. 🙂
  @ Zapnimf :
  Dat geloof ik van jou ! Mijn ervaring is meestal anders, jammer genoeg. Ik vermoed dat sommige ouders het niet zo belangrijk meer vinden … 😥
  @ Zeezicht :
  Die eerste groep moet nog veel leren, vooral luisteren naar zichzelf. 😉
  Mede door de goede muziek was het een zeer leuke avond.
  Merci.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s