Rustig.

Het worden allemaal oude mannen ! Ja, ze noemen zichzelf waarschijnlijk daarom El Rocco FOSSILIO and the Kid. 😆

3 van de 5 leden zijn de foto’s komen bekijken. Mijn schat had een cd gebrand en die hebben we via de dvd op de tv laten lopen. Dat mijn foto’s niet op de cd wilden, wil waarschijnlijk zeggen dat ze niet goed genoeg waren. 😉

tn_img_8400Ze waren laaiend enthousiast over wat ze zagen. Zeker meer dan de helft van de 230 foto’s zijn goed genoeg voor publicatie. De andere zijn leuk en/of zottigheden. Na ze allemaal gezien te hebben wilden we iets anders opzetten maar was vonden ze niet goed. ‘Laat maar lopen’, zeiden ze, ‘Ze zijn schitterend!’.  Wat we dan ook trots gedaan hebben.

Ze bleven vragen naar wat het moest kosten. Pas toen mijn liefste en ik hun duidelijk maakten dat het een introductiegeschenk was en een bedanking om erbij te mogen zijn, mits zijn naam vermeld werd bij publicatie, zwegen ze. Ze vonden dat een mooie deal.

Na 3 uur waren ze al allemaal weg. De een kwam recht van zijn werk en moest nog eten, de andere zijn vrouw was ook ziekjes en hij wilde haar gaan verzorgen. Peter, zijn vrouw en hun zoontje zijn wat langer gebleven om te kletsen. We dachten dat zij gingen blijven tot laat, maar ook zij wilden naar huis toen het 21 uur werd.

Zo komt het dat ik maar 2 ‘flesjes’ gedronken heb en dan ben overgeschakeld naar koffie. Iedereen was tevreden en wij hebben nog een rustige avond gehad.

Advertenties

5 thoughts on “Rustig.

 1. @ Zeezicht :
  Ik dacht het omgekeerde maar was mis. 😉
  Niet echt, maar toch goed genoeg om te gaan werken.
  @ Lia :
  Ja, dat is zeer leuk ! En als er dan nog een ‘paar’ mooie tussen zitten en je kan die weggeven, is het nog leuker !
  😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s