I’m Back !

Eerst en vooral : aan IEDEREEN een zeer gelukkig en gezond 2009 ! Mogen al jullie wensen uitkomen en jullie het hele jaar door met een blijde grijns op jullie smoelkes rondlopen.

Ja, ik ben terug : de pc is hersteld en virusvrij. EIN-DE-LIJK !

Onze pc-dokter was gekomen en zou er een antivirusprogramma opzetten, dat laten lopen en klaar ! Ja ? Denk je ? Neen, toch ?

Zelfs hij kreeg de ‘bak’ niet meer aan de praat. Geen probleem : openen in DOS en zo doen, dacht hij. Mispoes ! Enfin, na heel veel problemen en omzeilingen is het hem toch gelukt. Hij zou de C-schijf overzetten en de G-schijf ontvirussen. Dat lukte niet, na een hele dag werken. Dan maar de hele harde schijf meenemen naar huis en daar doen. Goed idee ! Thuisgekomen merkte hij dat er iets mis was met zijn computer. De Wet van Murphy, of wat ? Hij heeft dus een hele week bezig geweest met zijn machine voor hij dan eindelijk aan de onze kon beginnen …

Gisteren is hij dan gekomen om alles terug bij ons te installeren. Na opnieuw een hele dag werk ziet alles er weer goed uit. Mijn schat moet nog veel zelf terug zetten, zodat de scanner/printer, en andere zoals de fotobewerkingsprogramma’s, ook terug naar behoren werken.  Maar dat zal hij vandaag doen van zodra ik hier gedaan heb.

Niet alles is slecht want ik heb zeer veel nieuwe spelletjes bij ! Ons verlof zag er anders uit dan gedacht maar het was zeker niet slecht : we hebben zeer veel films bekeken en een zeer rustig, pc-vrij, congé gehad.

Ik ben wel mijn Sharp Reader kwijt zodat ik niet kan zien wie er iets nieuws heeft geschreven. Kan de lieve medeblogster dat nog eens uitleggen want ik had het ergens opgeslagen, maar vind het niet meer terug.

Morgen moeten we naar het werk voor de gebruikelijke receptie, maar ik ga nadien niet naar ’t Stad (om te drinken) want ik moet teveel blogs lezen. 😉

Nice to be back ! Missed me ?

9 thoughts on “I’m Back !

  1. Gemist? Het zal wel zijn. Nu eens goed uitleggen aan mijnheer Stieppie dat hij wat meer mag opletten wat hij zo allemaal doet op ’t internet. 😉

  2. Welkom terug in computerland. En een fantastisch 2009 gewenst!

    Een tijdje zonder pc zitten is vervelend, hé!? Ik weet er alles van. Mijn laptop heeft ook zijn kuren. Ik krijg hem niet meer opgelaad. Ik moet dus ook de trage, gemeenschappelijke computer gebruiken tot mijn laptop genezen is. Vervelend.

    En dan ga ik nu vlug ook eens je posts van vadaag lezen. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s