Peis en Vree.

Terwijl ik hier zit te schrijven is mijn schat bezig onze leefplaats te versieren voor de feestdagen. De boom moet nog op zijn plaats komen en behangen worden. Laat, ik weet het, maar beter dan nooit dus laat ik hem doen. Peis en vree, weet je wel. 😉

De poezen vinden het allemaal zeer intressant en kijken toe vanop een veilig afstand. Benieuwd wat ze ervan denken. Hopelijk blijven ze een beetje van de hangende lichtjes en straks uit de kerstboon. Zodat alles peis en vree blijft, weet je wel.

Het optreden, gisteren, van Kommil Foo was schitterend ! Ze hebben weer een hele reis afgelegd om bij het beginpunt aan te komen. Waar ze het blijven uithalen is me een raadsel maar gelachen hebben we zeker !

Vraagje : denken jullie dat zo’n voorstelling geschikt is voor kinderen ? Ik ook niet, maar blijkbaar de ouders van 2 kinderen wel. Die ene kleine, zo rond 10 jaar, heeft bijna de hele tijd in mijn gezichtsveld gehangen, heeft geen seconde stil gezeten, heeft er niet veel van begrepen, heeft 2 blote venten gezien, vuile moppen gehoord, geleerd over partnerruil en sex, … Ja, op toneel zijn Mich en Raf veel meer cru dan op tv.  Ik had graag gehad dat de moeder naast mij zou komen zitten zodat haar dochter in hààr gezichtveld kon hangen, maar heb niets gezegd. Als ze het zelf niet zien … Peis en vree, weet je wel.

3 thoughts on “Peis en Vree.

  1. Als je het mij vraagt: neen. Ik zou mijn kinderen daar niet mee naartoe nemen, ook niet naar stand up comedy en consoorten. Voor kinderen is er kindertheater.

    Ik wil hen wel eens meenemen naar een dansvoorstelling maar dat doe ik toch elke keer weer niet. Met dat moderne dansen hebben ze meer hun kleren af dan aan, het werkt zelfs op mijn zenuwen. Net alsof ze zonder die kleren meerwaarde geven aan hun werk.

    Ik ga wel geregeld met de kinderen naar een voorstelling gaan kijken. Maar dan op hun niveau. En dan zit het vol ouders die gewoon zijn dat kinderen voor hun neus gaan zitten rondhossen op die stoelen. Al heb je veel verschil in kinderen. De mijne doen dat natuurlijk niet… 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s