Bezoek-drukke dag.

Gisteren hebben we op het werk bezoek gehad van mensen van het ABVV. Ze kwamen eens kijken hoe wij het deden. Het was leuk om de gezichten te zien van de mensen die we zo vaak aan de telefoon hebben. Het is toch vreemd dat iedereen een eigen beeld vormt van iemand die we nog nooit gezien hebben. Wij hebben het er achteraf over gehad en zo dacht een collega die iemand kaal en mager zou zijn, terwijl een andere dacht dat hij blond en lang was, terwijl hij eigenlijk zwartharig en mollig is. We vroegen ons af wat zij van ons dachten voor ze ons gezien hadden. Jammer genoeg was er geen tijd voor dit soort frivoliteiten. Ze vonden het zeer leerrijk, hebben ze me vandaag gezegd. Wij zouden ook eens graag zien hoe zij het doen, maar om de tijd daarvoor te vinden …

Morgen wordt een drukke dag : eerst met mijn auto naar de garage : die moet klaar gezet worden voor de winter. Dan met zus naar de PizzaHut. Het is alweer veel te lang geleden. Hopelijk is de camion van Zeeman dan al geweest en is er van die wol mee die ik wil zodat ik er kan om gaan. Om 16 uur moet ik bij de kapster zijn : mijn haar mag een groot stuk ingekort worden. Het werkt op mijn zenuwen en het is kapot. Het dik-knippen zal ze niet kunnen zeker ?

4 thoughts on “Bezoek-drukke dag.

  1. Da’s meer dan juist; het beeld dat je hebt van mensen die je wel al hoorde maar nog nooit zag kunnen je qua uiterlijk geweldig verrassen als je ze eens te zien krijgt.
    ‘k Weet dat van op mijn vorig werk waar ik veel van onze klanten aan de lijn kreeg maar ze nooit zag. Kreeg ze ineens allemaal te zien op de 1ste opendeurdag en de eerste beurs…. Verschieten dat dat was, jawadde dadde!
    Zij van mij vooral.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s