As it should be.

Eindelijk heb ik vandaag weer eens een werkdag gehad zoals het altijd zou moeten zijn : meer dan aangenaam.

Het begon deze morgen toen ik een agenda had weg te geven die ik niet kon gebruiken. Een collega was er zeer tevreden mee. Toen ze hoorde dat het gratis was, was ze in de wolken.

Mijn zus had de foto mee die we aan hen getoond hadden zodat ze een idee konden vormen over de nieuwe plafonds. Ik heb die foto aan enkele collega’s getoond. Ze vonden het mooi en opeens was iedereen geïnteresseerd in het hoe en de prijs, om het eventueel ook te laten doen.

Tijdens de rookpauze hebben we het over breien gehad en wilden ze ook mijn creaties zien, dus zal ik morgen één aandoen. Ze geloven niet dat ik niet goed sta met fuchia.

De vragen werden vlot beantwoord en informatie werd spontaan gegeven. Zoals échte collega’s doen voor elkaar : waarom laten opzoeken als je weet hoe het moet.

De gespreksonderwerpen waren (ook voor mij) leuk. We hebben veel gewerkt maar ook gelachen, allen samen. Ik was met plezier op het werk. Mens, wat was dat lang geleden. Zo wil ik altijd wel gaan werken en zou ik niet zoveel thuis willen zijn.

Morgen weer zo ? Please ?

5 thoughts on “As it should be.

  1. Ach Micheleeuw, waarom wachten op interesse van je collega’s. Hengel gewoon naar een complimentje. Daar is niks mis mee. Ik zeg soms ronduit: “En nu zou ik een complimentje willen. Wat vind je hier van….” Wedden dat het een plezante conversatie wordt?

  2. 🙂 da’s juist, zo zou het altijd moeten zijn. ik zit hier ’t meeste alleen dus ik kan alleen tegen de pc en de kasten praten, maar ik hoor dan ook nooit gekibbel of heb niet te maken met jaloezie ofzo he. 😉

  3. En? Hoe was de werksfeer op 19 november? En daarna? Toch niet terug naar af, mag ik hopen.
    Collega’s maken of breken de gemoedelijke sfeer om graag in te werken. Hoe ik dat weet? Omdat wij hier met 20 man samenzitten in 1 (veel te klein geworden) ruimte.

  4. @ Margo :
    De volgende dag was minder maar toch niet volledig terug naar af. Gelukkig !
    In ons vorig gebouw zaten we ook zo op elkaar en vonden het niet leuk. Nu zitten we verder uit elkaar maar de sfeer is er een beetje uit … Zo is het altijd iets, hé.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s