Getagd.

I’ve been taged door Melissa. Zij las van mijn zieke, inspiratieloze hersencel en dacht : ik help die meid een handje. Heel erg bedankt.

Ik word verondersteld 6 onbelangrijke dingen over mezelf te vertellen die weinig mensen al weten.

  1. Ik heb vaak pijn aan mijn linker eierstok, of wat er nog van overschiet. Mijn dokter heeft er al een stuk moeten afdoen maar toch blijft soms pijn doen. Meestal wanneer ik daar een eisprong heb maar ook op andere tijden, zoals nu. Ik moet dringend een echografie laten doen. Waarom ik dat al jaren uitstel : ik vrees voor weer een ophoping van slijm die operatief moet verwijderd worden en ik heb geen zin om weer volledig verdoofd te worden. Het gaat meestal vanzelf wel weg …
  2. Wanneer ik niet moet gaan werken, kom ik het liefst niet buiten. Ik ga zelfs niet in de tuin. Ik heb het zo naar mijn zin in mijn huisje met mijn pc, tv en dvd’s.
  3. Wanneer ik dan toch naar buiten ‘moet’ doe ik dat dan met volle overgave, met alle gevolgen vandien de volgende dag(en).
  4. Ik heb een hekel om te voelen dat ik weer ontnuchter. Daarom drink ik zelden weinig. Het is of veel of helemaal niets. Maar geef me 4 Rodenbachs en ik moet niets anders meer hebben : geen eten, geen film alleen nog maar drank.
  5. Ik heb niet graag dat er iemand onaangekondigd op bezoek komt. Iedereen is welkom, maar stuur eerst een smsΒ of maak een afspraak.
  6. Wanneer ik mijn handen moet ‘vuil’ maken kuis ik ze het eerste kwartier constant af. Daarna kan ik gewoon doorwerken. Een lichte vorm van smetvrees ?

Zo, nu weten jullie alweer enkele nutteloze dingen over mij.

Aangezien taggen zoiets als een stokje is moet ik 6 andere bloggers ook taggen op hun blog en aanmoedigen ook 6 dingen te verklappen. Aangezien ik niet weet wie reeds getagd werd doe ik deze : Stef, Blah, Chelone, Madameblogt, Β Zeezicht, Margo. Bijvoorbaat mijn excuses indien dit je 2de (of meer) tag is.

10 thoughts on “Getagd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s