Allé, lap !

Mijn werkweek zit er al weer op. Dat is het goede nieuws.

Minder goed is dat ik alweer enkele keren heb moeten bellen naar Telenet-TV, omdat er ‘geen signaal’ was. Iedere keer iemand anders aan de lijn, iedere keer weer de volledige uitleg, iedere keer weer zeggen dat ik dat al geprobeerd heb, … tot gisteren de man zei : ‘Er moet een technieker komen.’ Ik vond dat totaal onaanvaardbaar en heb dat ook gezegd. Het was ofwel dat, ofwel zelf naar een Telenetwinkel gaan.

Dus deze middag is de technieker gekomen, heeft vanalles geprobeerd en is tot de conclusie gekomen dat de HDMI-aansluiting aan de tv niet goed is. Niet de schuld van Telenet dus de rekening volgt … We kijken nu terug via scart. Iets minder mooi beeld, maar het werkt tenminste.

Nu nog een technieker vinden die de tv wil komen nazien, want het nadeel aan zo’n groot toestel is dat je het niet zomaar in de auto kan zwieren om terug naar de winkel te brengen. En zo blijft er werk in het land …

5 thoughts on “Allé, lap !

  1. Lap, daar is ze weer met haar ‘mijn werkweek zit erop’.
    *zucht*
    De mijne is nog maar pas begonnen.
    Ik zie dat je je tijdens mijn afwezigheid goed hebt kunnen bezighouden 😉

  2. Ja amai, je hebt er daar precies ook geen chance mee, met die technologische welvaartsnufjes. Een ouwe TV-bak en een splinternieuw digiding…hm, dat kan wel eens een beetje niet-compatibel zijn, inderdaad. Succes met de technische verhelpingswerken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s