Zeer leuke kennismakingen.

De blogmeeting, gisteren, was zeer leuk !

Met de gedetailleerde routebeschrijving van Menck in de hand, heeft Stef me er (bijna) feilloos naartoe genavigeerd. We zijn maar 1 keer verkeerd gereden en hebben 3 keer de weg gevraagd, maar we zijn er geraakt. We waren niet de eersten maar zeker niet de laatsten.

Ten huize Chelone aangekomen, prachtig gelegen tussen de bomen, hoorden we al gelach van op de oprit : we zaten goed. Haar huis is zeer vriendelijk en de tuin prachtig. We hebben meermaals gezegd dat we hier honderd jaar zouden kunnen worden.

Tussen de aanwezigen waren bloggers die ik volg maar ook mensen van wie hun blog ik nog nooit gehoord had. Niet erg, want ik zag dat het bij sommige ook zo was : Micheleeuw ? Nooit gelezen. Maar dat was ook geen vereiste, geen probleem.

Het was zeer leuk om de persoon achter de blog in het echt te zien en te leren kennen. Met uitzondering van Menck, was er niemand wiens gezicht ik al kende. Daar is nu verandering in gekomen. Het is vreemd dat je een eigen beeld van een blogger vormt die je dan geregeld moet bijstellen. Gisteren ben ik tot de conclusie gekomen dat ik bij bijna iedereen een ander gezicht en lichaam zou getekend hebben. Maar 1 ding was zeker : alle aanwezigen waren lief en vriendelijk. Zeer leuk dat ik nu een gezicht en lach heb bij de schrijfsels.

Ik was wat zenuwachtig in het begin, maar een fikse regenbui heeft dat vlug weggespoeld. Daarna kwam de zon er terug door en kon de pret niet meer op. Iedereen had lekkers mee en de sangria van Menck me zeer gesmaakt.

Met spijt in het hart zijn we rond 21 uur vertrokken. 2 uur later was ik terug bij mijn schat en poezen, na Stef veilig thuis afgezet te hebben. Ik veronderstel dat ‘die mannen’ doorgetrokken hebben tot in de kleine uurtjes. Ik had ook nog willen blijven maar daarvoor was het te ver van Brugge …

Ik heb me steengoed geamuseerd ! Bedankt lieve Chelone voor het ter beschikking stellen van je mooie huis en tuin. Bedankt ook iedereen om mij op mijn gemak te stellen zodat ik mezelf kon zijn. Het was een schitterende (voor mij eerste) blogmeeting en zeker voor herhaling vatbaar !

12 thoughts on “Zeer leuke kennismakingen.

 1. Een echte Westvlaamse op mijn erf en dan nog eentje dat sappig en humorvol kan vertellen.
  Jammer dat jullie zo vroeg moesten vertrekken.
  Die drempelvrees van jou was voor niets nodig.
  Blij dat je er was, Micheleeuw!

 2. Huh? Waar is mijn reactie van zondag naartoe?

  Om te herhalen: ‘k ben content om u in ’t echt eens gezien te hebben. ‘k heb genoten van je bezig te zien en te horen. Geweldig hoe jij in het plat Brugs en met heel je lijf en leden iets vertelt.
  Volgende keer blijf je toch wel ietske langer hé Mich?

 3. @ Menck :
  Ik was blij er te zijn. Heb je gemerkt, hé. 🙂
  @ Margo :
  Bij Menck doet WordPress ook raar …
  Ik ook ! Eens ik op dreef ben, kan ik in geuren & kleuren vertellen, zeggen ze. Ik ken geen andere taal meer dan het Brugs, vrees ik. 😉
  Als het dichter bij huis is, zeker !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s