Life is beautiful.

Toen ik deze morgen opstond zag ik dat de zonnebloemplant, die op de tuintafel stond, naar beneden gekletst was. Mijn schat vermoedt dat het van onze kleine poes is. Kan zijn, maar daar geef ik niet om. Waar ik wel om geef dat mijn schone terras nu weer vuil is. Kon het de nacht ervoor die gebeurd zijn ? Zal je het ooit anders weten ? Eigenlijk niet erg : eens het droog is gewoon opvegen en je ziet er niets meer van, maar toch …

Mijn liefste is nu bezig met alle uitgebloeide planten weg te doen en nieuw gekochtte planten in potten te steken, op het gras, om ze dan op de terrassen te zetten. Het zal er weer kleurrijk uit zien !

We hebben al 10 films opgenomen van Prime. Nu we die zender 14 dagen gratis hebben moeten we ervan profiteren, hé. Ik wil nu nog de pc verbinden met de tv. Volgens de (laatste) technieker moet het kunnen met een HDMI-kabel. Hoe films van de digicorder naar de dvd-recorder brengen, moet ik nog uitvinden. Iemand een idee ?

8 thoughts on “Life is beautiful.

 1. met een scartkabel is het bij mij (belgacom). Gewoon kabel van tv naar dvd-recorder en van dvd-recorder naar decoder.
  Hoe het naar de computer moet, weet ik niet, hoor. Zo ver ben ik nog niet gevorderd 😉

 2. Het lukte me niet op op het vorige te reageren.
  Hier eens pogen.
  Hoe. Naief. Kan. Je. Zijn? (om te denken dat alles vanaf het begin in orde geraakt) op je vorige stukje.

  Vinden jullie nog ergens tijd om al die films ook daadwerkelijk te bekijken? Driekwart van wat er hier opgenomen wordt, verdwijnt naar de achtergrond.

 3. @ Zapnimf :
  Ik moet een reactie eerst goedkeuren voor het erop komt …
  Wij kijken toch naar veel : zijn veel thuis en zitten vaak voor de tv. Soms een hele reeks na elkaar of 4-5 films, op 1 dag. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s