Kneistival 2

Het regende lichtjes toen we vertrokken. We hoopten dat het ging ophouden. Net toen het eerste optreden begon is het ook gestopt. Die Weergoden toch, hé.

‘The Ballroomquartet’ zijn 4 muziekanten die er wat van kunnen ! Met hun witte stofjassen aan zou je denken dat ze hun 100 dagen aan het vieren zijn, maar het zeer wel degelijk volleerde artiesten. Ze bespelen verschillende instrumenten en brengen heel aangename muziek.

‘Zap Mama’ is dan eerder vocaal en hoe ! Hun samenzang is schitterend. Ze hebben bijna geen instrumenten nodig. Binnen de kortste keren stond heel het plein op zijn kop. Dat het de laatste 10 minuten van hun optreden beginnen gieten is, kon niemand deren.

 

We hadden afgesproken met de vriend die ik laatst aan de telefoon had. Hij had een collega mee, een vriendelijk madammeke, en hebben ons weer zeer goed geamuseerd. Het is wel zo aangenaam om nog iemand erbij te hebben wanneer mijn schat zijn foto’s neemt. Zo blijf ik niet alleen achter en kan ik nog wat kletsen. We zijn dan nog 1 gaan drinken in de Cohiba als afsluiter van een geweldige avond.

Vanvond gaan we, weer of geen weer, naar ‘De Mens’ en ‘The Animals’ kijken.

Advertenties

3 thoughts on “Kneistival 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s