Weekend en films.

De extra dag samen thuis gisteren, wegens het niet moeten gaan figureren, hebben we leuk ingevuld : lekker eten, enkele mooie films, mooi weer (buiten), … Best gezellig !

De was hangt buiten de drogen, dus mag het nog wat wachten met regenen. Dank u !

Ik heb zojuist de trailer gezien van de nieuwe Bond 007 film. Het ziet er weer steengoed uit. Van welke deze zomer uitkomen en die ik zeker wil zien : Narnia : Prince Caspian, Hancock (met Will Smith die een dronken superheld speelt), Wanted (met oa. Angelina Jolie), The Dark Knight (Batman met oa. de overleden Heath Ledger), The X-Files, I want to believe (uit nostalgie), The Hunting Party (met oa. Richard Gere), My Mom’s New Boyfriend (met oa. Meg Ryan), …Sommige zeker ook op dvd met vele extra’s. Laat maar komen !

Mijn fiets is aan het opladen. Morgen gaat mijn zusje weer 5 km lopen en ik heb beloofd haar weer te komen aanmoedigen. De start is op de Markt om 14 uur. De aankomst op de Burg. We hebben het parcours van het net gehaald en hebben al bekeken waar we het best kunnen staan om haar onderweg moed toe te roepen. Niet dat ze het nodig heeft, maar zowel zij als wij vinden het leuk. Graag gedaan !

9 thoughts on “Weekend en films.

 1. Narnia staat op mijn verlanglijstje, net als de Batman film. Hancock lijkt me wel leuk maar The X-Files heeft me nooit kunnen bekoren. Wanted is een slechte verfilming van een stripverhaal: helemaal niet het origineel verhaal gevolgd en dat is meestal een slecht teken.
  @ Elke: nee. Dat is een verkorte loopwedstrijd die de Guldensporenmarathon vervangt: de Guldensporenloop.

 2. @ Elke :
  Zie Stef. Er is blijkbaar ook een ‘start-to-run’ parcours van 5 km.
  @ Zapnimf :
  Toch niet want ze is een beetje ziek en zal niet lopen. Bijgevolg gaan we er ook niet naar toe. 🙂
  @ Stef :
  Misschien kunnen we samen gaan ? Al moet ik zeggen dat ik de meeste op dvd (thuis) wil zien. ‘Wanted’ : ik ken de strip niet en er spelen grote namen mee … 😉

 3. Narnia, dat is toch voor kinders, neen? Ik heb de film Narnia (dus niet het nieuwe deel) thuis op dvd. De oudste vindt hem fantastisch, de jongste is doodsbang en droomt al van het gedacht dat ze ernaar zou kijken.

 4. @ Linn :
  Ja, we kijken graag en vaak naar films. 🙂
  @ Elke :
  Het is een film in het genre fantastisch. Misschien voor kinderen maar de special effects zijn prachtig. Ik zie graag zo’n films : draken, elfen, kabouters, hobbits, … Laat maar komen. 😀

 5. Ik kan me goed voorstellen dat je uitkijkt naar een aantal van deze films. Je vermeldt echter ook ‘My Mom’s New Boyfriend’, een film waarvan ik me afvroeg wie hiervoor in godsnaam het publiek is. Mij lijkt dit een zeer belegen, flauwe, ongeïnspireerde, voorspelbare en slaapverwekkende shitfilm met twee acteurs die eigenlijk al een tijdje op hun retour zijn (Meg Ryan en Antonio Banderas, voor wie zich het afvraagt). Gelukkig zeg je zelf dat je ze niet allemaal in de bioscoop hoeft te zien, want deze zal zeker en vast zijn geld niet waard zijn. Misschien wachten tot hij binnen 2 jaar op 5tv wordt gespeeld?

  En vergeet Wall-E niet, een absolute aanrader!

 6. @ SveN :
  In de cinema denk ik aan : Hancock, Narnia, The Dark Knight, 007. Narnia ook zeker op dvd voor alle extra’s en commentaren. De rest thuis …
  Ik zal ook uitkijken naar Wall-E. Bedankt. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s