Maandag !*#$!

Deze morgen merk ik dat de wc blijft doorlopen. Het was dan pas 6u25 ! Ik draai aan het Shell kraantje om het water af te sluiten en ik heb het in mijn hand. Wie maakt zoiets nu in plastiek ? Waar is de tang ? Pruts het dicht en besef dan dat je moet plassen ! Gelukkig is er nog een wc boven.

De wc loopt vol en stopt. Dan denk je dat alles in orde is, maar er blijft een beetje water door komen. Op een zeker ogenblik is het niveau in de spoelbak laag genoeg dat er opnieuw water bij moet. God weet hoelang datal duurt ! Ik moet daarom zoveel mogelijk water sparen !

Ik draai een blad om van de agenda en zie dat mijn schat voor morgen, zijn verjaardag, een dag verlof genomen heeft. Ik zit in een andere dienst om te helpen en het is niet de bedoeling dat ik veel (extra) verlof neem ! Moet ik daarom weken van voordien vragen of hij gaat werken op Zijn dag ? Gelukkig was het geen probleem en zo zijn we morgen langer samen.

Deze namiddag moest mijn chef natuurlijk een vergadering beleggen terwijl ik werk genoeg had in de andere dienst. Ik viel bijna in slaap van verveling want veel nieuws hebben we niet geleerd. Gelukkig was ik niet de enige.

Na het werk ben ik om nieuwe Shell kraantjes gereden. Mijn ex is nu bezig alle plastieke kraantjes te vervangen. Nu niet vergeten om elke 6 maanden ze eens open en dicht te draaien, zodat ze niet weer vast komen te zitten.

8 thoughts on “Maandag !*#$!

 1. Als je wc blijft doorlopen ligt dat volgens mij aan het mechanisme in de bak waar het water in loopt. Daar ergens sluit het niet goed. Soms ligt dat gewoon aan een beetje vuil erin.

 2. Als ik goed kan tellen is gisteren 23 + 1 morgen dus vandaag en is je ventje jarig??? Gelukkige verjaardag dan aan ’t ventjeuuuuuh!!!!!!

  En als ik mis ben…. ahum….. sorry dan… 😀

 3. ’t Was hier vorige week ook van dattem: een WC die bleef vollopen en het kraantje om de toevoer af te sluiten kapot. Ondertussen is het binnenwerk vervangen (dat was hoognodig), staat er een nieuw (metalen!) kraantje op en functioneert alles weer naar behoren. Veel zorgelozer kakken, zo.

 4. @ Kris :
  Ja, we hebben onze vriendschap terug gevonden en helpen elkaar zoveel we kunnen. 🙂
  @ Elke :
  Dat hebben we ook ontdekt, maar nu kan ik de watertoevoer opnieuw regelen. Morgen, vrijdag, komt hij een nieuw binnenste plaatsen. 😀
  @ Blah :
  Je bent juist : hij verjaart op 24 juni en voor enkele weken zijn we even oud. 😉
  @ Menck :
  Hier wordt morgen het binnenste vervangen en kan ik ook weer zonder zorgen ‘gaan’. 😆
  @ Veerle :
  Ach, het van je afschrijven helpt al een beetje. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s