Proper & warm.

Mijn huis is eindelijk weer proper ! We hadden nochtans zelf ook een en ander gedaan, maar eergisteren heb ik er op gelet dat het hier vuil was. Iets dat niet van mijn gewoonte is. Ik kan het nogal gemakkelijk over kijken of eigenlijk, ik merk het niet. Deze keer dus wel. Ik zag overal pluizen van kattehaar en brokjes liggen. Enfin, alles is terug kraaknet en ik ben blij. 😀

Ik heb gisteren voor de eerste keer de plafonddraaier aangestoken. Ik stond er niet bij stil omdat de grote Toyah al enkele keren binnen en buiten was geweest. Toen de kleine Kira binnen kwam zag ze die draaien en was ze in 1 klap even groot als Toyah. Het was leuk om te zien. 😆  Ik had moeten een foto nemen maar ik had het te druk met haar kalmeren, wat me niet gelukt is. Ze is de hele dag en avond niet op haar gemak geweest. Ze liep steeds, op gebogen pootjes, met de grootste omweg binnen en buiten. Nu wil ze weer niet binnen komen omdat ik het opniew laat draaien. Ze zal het moeten gewoon worden want anders is het binnen té warm. De andere poezen deden de eerste keer wat raar en dan niet meer. Zij heeft meer tijd nodig, blijkbaar.

Deze morgen bij de dermatoloog heeft ze mijn vel volledig nagezien en alles is ok. De plekjes waar ik niet gerust over was blijken allemaal goedaardig te zijn en geen kwaad te kunnen. Hoera ! Weer een zorg minder.

Ik heb telefoon gehad van mijn moeder ! Ze wilde me bedanken voor de bloemen die we voor Moederdag hebben laten afleveren. Ze had dat niet verwacht ! Ik heb haar uitgelegd dat ze mijn mama blijft of we nu praten of niet. Wat kent ze haar jongste dochter toch slecht … Enfin, het ijs is gebroken en we kunnen nu weer ‘normaal’ doen. Ik ben wel blij, maar moet toegeven dat ik toch ferm op mijn gemak geweest ben, deze laatste maanden.

Vanavond gaan we naar ‘De Kollega’s’ kijken in het Theater te Brugge. Ik zie er al naar uit. Verslagje morgen. 😉

7 thoughts on “Proper & warm.

 1. Een proper huis, daar droom ik van…maar voor het ogenblik kan ik daarvoor geen wonderen verrichten! De rug blijft opspelen.. Ikzelf heb er geen last van 😉 (euh, van het stof en zo hé!)

  Een goed jaar geleden kwam ik wekelijk bij de dermatologe over de vloer voor mijn ‘haaruitval’ (een probleem dat ondertussen van de baan is) en toen heb ik haar ook gevraagd om al mijn vlekjes, geboorteplekken en ‘mouches’ te controleren. Alles was ok! Better safe than sorry…
  Ik wens je een warm en ontspannend weekend!

 2. Fijn dat het weer goed komt met je moeder.

  Ik hoorde Tuur/Van Hie onlangs op de radio en die was blijkbaar enthousiast over de voorstelling. Jullie ook?

 3. @ Annemie :
  Ik normaal gezien ook niet, van het stof. Verzorg die rug toch maar.
  Ja, ik ben nu ook gerust.
  Voor jullie hetzelfde ! 🙂
  @ Kris :
  Het heeft bijna 5 maanden geduurd : alle 2 koppig.
  Het was schitterend ! 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s