Kylie Minogue

Wie wil weten wat Het Nieuwsblad van het optreden dacht kan hier terecht. Wie mijn mening wil weten : lees verder.

We zijn rond 18 uur vertrokken en hebben vlot kunnen rijden tot ongeveer 5 km voor de Kennedytunnel. Vanaf daar was er een file met stapvoets verkeer. We hebben een half uur braaf aangeschoven maar de laatste kilometer heb ik op de pechstrook gereden. Niet mijn gewoonte, maar we kwamen in tijdsnood. Ook de tram, genomen in Melsele, heeft er langer dan anders over gedaan.

We waren pas om 20u15 aan het Sportpaleis. Geen tijd om nog een te roken, dus vlug naar binnen want ze zou om 20u30 beginnen. Mijn schat mocht zijn groot toestel niet mee binnen brengen : geen proffessioneel materiaal (!) en moest die in de vestiaire achter laten. Dat onze plaatsen reeds ingenomen waren, was vlug opgelost. Juist op tijd zaten we neer, dachten we toch. We hebben nog lang moeten wachten, in een zeer warme zaal, tot alles in orde was. Aangezien niemand wist hoe lang het nog zou duren, konden we niet gaan roken of iets te drinken gaan halen. Gelukkig had in mijn waaier bij en kon ik mezelf koelte toewuien. Ik kon ook de zweetgeurtjes  van mijn mede concertgangers bij me weg houden, want het was nodig.

Eén uur (!) later dan aangekondigd is het dan eindelijk begonnen. Kylie is een dame van 40 jaar, maar dat is haar niet aan te zien. Zijzelf zong niet zo krachtig als ik gehoopt had. Haar kleren waren mooi, haar dansers schitterend, haar backing zangeressen steengoed (1 ervan zong krachtiger dan Kylie), haar 7 muzikanten speelden zeer goed, maar toch vermoeden we dat er een bandje meeliep. Haar nieuwe muziek is niet echt mijn ding, moet ik toegeven. Voor mij heeft ze dus te weinig van haar oude nummers gebracht. Het podium was zeer speciaal. De tijd tussen de kledingwissels was te lang : we moesten wachten met een lege scéne, want er was niets te zien. Had beter opgelost kunnen worden, dacht ik. We zijn zeer blij dat we er waren, dat we het gezien hebben, maar niet voor herhaling vatbaar, vrees ik. Ik had een optreden à la Cher verwacht, maar dat was het jammer genoeg niet …

In de pauze is mijn liefste zijn fotokoffer gaan halen om toch kiekjes te kunnen nemen. Al na 2 shots kwamen de mensen van de security hem zeggen dat het niet mocht. Ze zijn daar de hele tijd blijven staan : 2 aan de ene kant en 3 aan de andere kant. We voelden ons VIP’s, maar niet echt. Je begrijpt dat hij niet wil dat ik hier zomaar 1 van die pareltjes plaats, zonder zijn stempel.

Na middernacht zijn we weggegaan. Het duurde weer zeer lang voor ze eventueel terug kwam voor bisnummers. We hebben er niet op gewacht. Het was genoeg geweest. We waren zo al laat genoeg.

De terugrit is vlot verlopen. Enkel een vlugge stop, ergens bij een tankstation, om een Mars en een cola light voor mij te kopen, want ik was uitgehongerd. Ik heb gezien dat het om 1u30 nog 18° warm was. Pas rond 2 uur thuis.

We moesten werken vandaag maar ook aangezien ik de laatste nachten niet goed slaap, heb ik deze morgen gebeld dat ze het zonder mij zullen moeten doen. Ik heb geslapen tot 10u45 ! Had ik het nodig, of wat ? Zo is mijn verlof een halve dag eerder begonnen.

8 thoughts on “Kylie Minogue

 1. Amai 😀 ge gaat precies de concerttoer op!! Je had er meer van verwacht hè, zo te lezen, … tjah… ach, wat je gehad hebt, kunnen ze je niet meer afpakken 😀

 2. @ Blah :
  Ja, het komt zo allemaal een beetje vlug na elkaar.
  Ik had er meer van verwacht, maar ben toch blij dat ik het gezien heb. 🙂
  @ Madame :
  Ja, haar kleren waren zeer mooi. Mag ook wel. Ze zijn gemaakt door niemand minder dan de Franse topcouturier Jean-Paul Gaultier, volgende de krant. 😉

 3. Drukke muzikale tijden, zo te lezen.
  Soms vind ik Madonna er voor haar leeftijd ook nog super uitzien. Maar gisteren was ik in de Standaard Boekhandel en dochter kon het zich niet laten in de Joepie te bladeren (aiaiai). Ze toonde me een foto waarop de handen van Madonna te zien waren. Wel, die kunnen haar 50 jaren niet verbergen. Ik vrees dat ze die ook eens moet liften 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s