Herlezen.

Ik was weer eens inspiratieloos om hier een stukje te zetten toen mij plots een zeer leuk voorval te binnen schoot die ons overkomen was. Omdat ik niet meer wist of ik er hier al iets over geschreven had, heb ik alle vorige berichten nog eens herlezen.

Wat me opviel, in het bijna jaar dat ik blog, is dat ik nogal veel over mijn werk schrijf. Dat is niet te verwonderen want ik ben altijd zeer geëngageerd als ik iets doe. De meeste mensen, en zeker ik, hebben veelal het gevoel dat ze zelf meer doet dan de collega’s dus is het niet te verwonderen dat de stukjes meestal negatief zijn. Ik klaag ook veel over hoofdpijn. Dat heb ik ook bijna elke dag dat ik ga werken, maar om dat steeds te herhalen ? Geen wonder dat jullie het beu gelezen zijn ! 😀

Ik heb ook gemerkt dat we in een jaar tijd ongeveer 100 dvd’s bij hebben. Wanneer zullen we die allemaal bekijken? Zoals reeds enkele keren hier vermeld, zullen we een paar jaar moeten stoppen met werken om die er allemaal door te krijgen. Ik moet er wel bij vermelden dat er ook ‘klassiekers’ tussen zitten van meer dan 20 jaar oud. Die films zijn enkel om de verzameling van mijn schat aan te vullen. Hij verzamelt zo graag. 🙂

Dat er in een jaar tijd zo’n verloop van poezen is geweest, is me ook opgevallen. Toen ik hier begon was er enkel Ruffo, onze roste kattin. Toen die dood terug gevonden was en na veel verdriet, hebben we broer Toyah en zus Chewy in huis gehaald. Deze zomer is de kleine meid dan verloren gegaan en hebben we het nieuw speelkameraadje Kira thuis gebracht. En zeggen dat ik mijn eerste poes Meetje meer dan 17 jaar bij me heb gehad. Ze is gestorven, in mijn armen, van ouderdom. Ik hoop voor mijn huidige lievelingen hetzelfde : een lang, gezond en gelukkig leven bij ons en dan sterven in mijn armen van ouderdom.

De relatie met mijn moeder werd ook al vaak vermeld. De ruzie, het goed maken en opnieuw in onmin geraken. 😦 Wat ik wel gelezen heb is dat ik veel meer voor haar gedaan heb dan ik me herinnerde. Als zij het niet meer weet, ik nu weer wel !

Het was leuk eens te herlezen wat ik geschreven had over de verschillende optredens die we gezien hebben. De etentjes met familie en vrienden, de kleine en grote voorvallen die me toen bezig hielden en die ik al vergeten was, … Het was al bij al aangename lectuur, vond ik. Ik zou alle bloggers aanraden ook eens uw blog te herlezen.

Het voorvalletje waarover ik eigenlijk wilde schrijven stond er nog niet op, maar dat zal iets voor de volgende keer zijn. 🙂

6 thoughts on “Herlezen.

  1. Dat uw schat een echte verzamelaar is, heb ik al gemerkt. 🙂
    We hebben hier thuis ook al veel katten verloren – te veel.
    Eens ik het derde seizoen van Galactica heb zou je collectie DVD’s nog wel eens meer kunnen groeien. 😉
    Geen enkele van onze katten is ouder dan 12 jaar geworden. Verkeer en dierenliefhebbers (lees duivenkwekers die katten liever de nek omwringen) waren de voornaamste oorzaken.
    Over dat voorvalletje kan je nog wel eens schrijven. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s