Vergelijking.

<- Dit is Toyah toen hij 8 weken oud was.

 

 

 

Dit is de kleine Kira, 6 maanden oud. ->

 

Het is altijd leuk als ze me ‘helpen’ 😉

7 thoughts on “Vergelijking.

  1. Mich: in Flickr kan je instellen bij ‘Your account’ –> Extending Flickr op welke blogs je foto’s wil plaatsen. Normaal nu enkel deze van blogger maar je kan er ook van WordPress bij zetten.

  2. @ Micheleeuw
    Veel beter zo!
    Een vraagje: hoe krijgt iemand anders dan jezelf zo’n note op een foto in Flickr geplakt? Ik kan dat wel bij mijn eigen foto’s, maar niet bij die van iemand anders. Toch zie ik dat Stef dat deed op jouw foto’s.

  3. Je klikt op de foto. Die wordt groot. Boven de foto staat dan ‘add a note’. Dat aanklikken, juist plaatsen, tekst inzetten en bevestigen.
    Ik zal eens proberen op een foto van jou. Het lukt me niet omdat het er niet staat. Je moet waarschijnlijk nog iets open zetten. Ik zal het morgen vragen aan Stef en ik laat het je weten.

  4. @ Menck: het hangt af van je instellingen. Je kan dat zelf bepalen wie wel en niet zo’n note kan toevoegen aan je foto op Flickr: dat vind je allemaal terug bij ‘your account’. De ene laat niemand toe om notes te plaatsen, anderen dan weer enkel vrienden en familie of iemand met een account bij Flickr. De een is daar soepeler in dan de ander. Bij mijn foto’s kan je die normaal gezien wel plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s