Zonnige zondag

Het is hier een rustige, zonnige zondag.

De poezen zijn rustig, er lopen vogeltjes op de terrassen, ik zit hier te schrijven met een Mochito bij de hand, mijn lief doorbladert de kranten in de zetel en knipt de artikels uit die mij zullen interesseren of die hij wil gehouden.

Dat geeft me de tijd om hier wat te experimenteren 🙂 met de kleurtjes en doorhalingen en onderlijnen De verschillende lettertypes heb ik (nog) niet gevonden. Kunnen jullie me zeggen waar ik die kan vinden in ?

Mijn schat zal dan straks lekker eten klaar maken. We zullen het binnen spelen terwijl we naar en film kijken die we opgenomen hebben.  Zo kunnen we een beetje inhalen want we hebben er nog veel, de gekochte dvd’s niet mee gerekend. De tv-series die we volgen, beginnen pas rond 18 uur, dus kunnen we er enkele films door draaien.

 Het is de ideale luie zondag, voor we terug moeten gaan werken, zonder veel verlof in het vooruitzicht.

Het zal, op het eerste gezicht, een raar jaar zijn : vele feestdagen vallen op (mijn vrije) vrijdag, er zijn weinig mogelijkheden om ‘bruggen’ te maken, … Ik zal eens goed moeten uitpluizen wanneer ik het best mijn 12 dagen onbetaald verlof neem. Maar aangezien het jaar is nog maar pas is begonnen, dus heb ik nog tijd 😉

4 thoughts on “Zonnige zondag

  1. Ja, het is een prachtige dag. Daarnet nog een wandeling gedaan en het was zalig.
    Ik heb het nog nooit nodig gehad, dus ook nooit op gelet dat het veranderen van lettertype hier zo moeilijk gaat. 😯 😳 Dat zouden ze rap mogen aanpassen bij WordPress.
    Verlof: er zijn er die al een deel opnemen voor het jaar goed en wel begonnen is. 😉

  2. Ik schrijf mijn stukjes in Word. Daar geef ik er het gewenste lettertype aan. Vervolgens kopiëren en plakken maar. Op die manier worden lettertype, kleuren, vetjes, cursieve woorden e.d. probleemloos meegenomen.
    Rechtstreeks het lettertype veranderen in WordPress is moeilijker. Het lettertype is namelijk thema-gerelateerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s