2008 est arrivé !

Een nieuw jaar, een nieuw begin …

Ik doe niet mee met die mensen die, met de beste bedoelingen, op Nieuwjaar allerlei beloften doen. Ik beloof niets, noch aan mezelf, noch aan anderen. Ik zal nog verder roken, waar en wanneer ik maar kan. Ik zou enkele kilo’s moeten kwijt spelen maar ik zal er niet te veel moeite voor doen. Ik zou moeten sporten maar zie dat niet zitten dus zal ik weer veel in mijn zetel zitten, voor de tv. Ik zal, hopelijk, weer enkele keren teveel drinken.

Ik kan maar hopen dat ik opnieuw een goed jaar zal hebben. Dat mijn gezin gezond en gelukkig blijft. Dat er geen poezen verdwijnen of sterven. Dat met mijn familie en vrienden alles goed gaat. Dat ik blij kan gaan werken. Dat we opnieuw vele mooie concerten mogen meemaken.

Ik wens jullie meer zon dan regen,
meer vreugde dan verdriet.
Ik wens jullie meer kussen dan klappen,
meer gezondheid dan pijn.
En verder alles wat heel goed mag zijn.

Have a good 2008 !

Advertenties

4 thoughts on “2008 est arrivé !

 1. Het is zo verleidelijk om bij het begin van het nieuwe jaar goede voornemens te maken! Een beetje normaal toch, denk ik…
  Bij mij moeten er enkele kilootjes af – want een jaar geleden volgde ik nog een multidisciplinair programma in het obesitascentrum hier in Kortrijk. Op 6 maanden speelde ik toen gemakkelijk 15 kg kwijt, waarvan ik er nu sedert februari 2007 toch weer 5 ben bijgekomen. Het was me om mijn gezondheid te doen – dus, afvallen weer! Ik heb een wandelprogramma ontdekt uitgaande van Alpro (alwaar mijn jongste zoon de puddinkjes maakt, verder gebruik ik alle braadboters en minarines van Alpro…de meest ‘lighte’ die op de markt zijn). Het programma bevatte ook een doorgedreven bewegingsprogramma ( 2 uren intensief sporten/week onder leiding van een kinesiste).
  Dus, mijn enige goede voornemen voor dit jaar bestaat uit regelmatig bewegen (lees: wandelen) en mijn dieetprogramma volgen, waarbij ik er eerlijk aan toevoeg dat dit echt geen straf is (het dieet!) – bewegen valt mij moeilijker want ik ben aartslui wat dat betreft!
  Ooit was het anders…
  Ik heb het jaar goed ingezet door 25 minuten rustig te wandelen, samen met de heer des huizes! 😉
  Nu alleen nog volhouden…

 2. Een tof jaar gewenst voor jou, je partner en de poezen natuurlijk! Ik ga wel proberen om enkele voornemens tot een goed einde te brengen. Ik schrijf wel: proberen 🙂

 3. @ Annemie :
  Veel succes ! Als het iets is wat je zelf wil, heeft het kans van lukken.
  @ Micheline : Succes ! Een mens kan maar proberen, hé 😉
  @ Menck : Bedankt !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s