Ziekjes

Deze morgen kon ik bijna niet uit bed : nog moe. Niet echt van mijn gewoonte, als ik niet moet werken. Normaal sta ik rond 9 uur op, zo fris als een hoentje, fris, uitgeslapen, … deze morgen was het dus anders.
Bij het thee drinken merkte ik het : mijn neus en keel waren niet zo vrij als anders. Zou ik een beetje ziek aan het worden zijn ? Ik hoop het niet. Ik ga dan straks plaatjes geven dus mag ik niets van medicamenten nemen. Niet dat ik dat nu al zou doen maar een slok van een of andere keelfles zou me toch helpen, denk ik. Ik zal moeten wachten tot ik terug thuis ben. Hopelijk is het dan niet meer nodig.
Eigenlijk niet te verwonderen : overal waar je komt lopen mensen te hoesten, niezen of te snuiten. Het moest er eens van komen hé.
Best dat ik thuis ben en het kan verwerken op mijn manier. Gaan werken met zo’n kop zou echt niet gaan. Ziektedagen opnemen al helemaal niet. Dat zou beschouwd worden als verraad, nu er zoveel werk is.
Normaal gezien verwerkt mijn systeem al deze bacteriën nogal vlug, voor ik echt ziek word. Gewoon enkele dagen dat het een beetje minder gaat. Pray to the Gods dat het opnieuw zo is.

4 thoughts on “Ziekjes

 1. @micheleeuw
  Ik hoop voor jou dat je vlug beter wordt! Een verkoudheid is ‘op zich’ niet echt een drama, maar het probleem is dat het toch een paar weken in beslag neemt om volledig te genezen! Als je nog werkt is dat echt niet leuk…
  Spoedig beterschap gewenst!

 2. @ Micheline :
  Je kan bloed, plasma of plaatjes geven. Bij plasma en plaatjes haalt een toestel het plasma en/of plaatjes uit je bloed en de rest gaat terug in je ader.
  Bedankt. Het gaat al beter.
  @ Annemie :
  Ziek zijn is nooit leuk, maar erbij gaan werken is nu niet te doen. Bedankt maar ik voel me al beter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s