Te laat thuis,

deze week, om te bellen naar het Blauw Kruis, dierenasiel in Brugge. Ik zal het morgen zeker moeten doen, wil ik voor het weekend, voor mij begint dat op donderdagnamiddag, een kitten in huis halen.

We hadden nog werk in te halen dus ben ik gebleven tot 17 uur. Ik ben tevreden en mijn chef ook : veel kunnen doen. Nog 1 zware dag afwerken en we zijn weer bij. Het is relatief vlot gegaan. Ik had niet gedacht dat we er voor het eind van de maand al zouden zijn. Zijn we goed of zijn we goed ?

Ik wil eerst bellen naar het asiel om te vragen of ze een vrouwelijke kitten hebben van 6-8 weken en hoeveel het me zal kosten. Ook wil ik niet in de kooien moeten want ik kan niet weerstaan aan die smekende oogjes : ik zou ze allemaal mee naar huis brengen. Kleur speelt geen rol, als ik er maar eentje kan redden. Hopelijk kan mijn grote Toyah het appreciëren en komt hij ermee overeen. Ik wil het morgen doen omdat ik dan enkele dagen thuis ben om er tussen te komen, moest het nodig zijn.

Eerst morgenmiddag met mijn moeder ietske gaan eten en wat praten. Hopelijk wordt het een leuke namiddag. Met mijn moeder weet he nooit. Het is alweer te lang geleden dat ik haar nog gezien heb, maar de laatste weken waren te gevoelig voor mij want rond deze tijd praten we maar over 1 ding : mijn vader. Aangezien ze niet altijd even goed over hem praat, heb ik haar gemeden. Ik had het niet tegen verdragen, deze keer niet. Dat de weken voorbij vliegen heeft er ook iets mee te maken, natuurlijk. We worden zo vlug oud, hé 😉

Advertenties

5 thoughts on “Te laat thuis,

 1. @ Sandrissimo :
  Ik hoop het want anders zal mijn schat ook niet gelukkig zijn en je weet wat dat betekend … 😉
  @ Micheline :
  Dacht ik ook 🙂
  We hebben er nog ene en 3 vindt mijn liefste teveel, dus … Bedankt.

 2. hé micheleeuw, hoe jouw ouders zijn/waren weet ik niet.
  wat ik wel weet is:
  ik kon ook nooit iets minder moois over mijn vader horen vertellen en liet daardoor mijn moeder dikwijls in de kou staan. Meer nog: mijn moeder kon niks goeds doen…. helaas bleek ik echt wel heel erg blind en mijn vader soms heel geraffineerd zoals een kind (… dat stiekem uit het zicht staat te schelden en dan in het zicht poeslief en onderdanig doet) ik kan er nu soms wel mee lachen. maar pas toen ik de eerste keer dit gedrag zelf ondervond, besefte ik dat mams heel veel geslikt heeft en vooral heel veel alleen stond in het leven.
  het was een van die keren dat ik besefte dat niets alles is wat het lijkt

 3. @ Annemiek :
  bij mij was het ongekeerd : mijn moeder zei dat mijn vader niet deugde. Mijn hele jeugd heb ik niets anders gehoord tot ik zijn kant van het verhaal hoorde. Daarom zeg ik : hij had zijn gaven en zijn fouten, hij was een Mens. Maar niet alleen de kl**tzak die mijn moeder zei dat hij was, tenzij de laatste jaren …
  Daarom weet je nooit met haar : ofwel was er niets goed aan mijn vader, ofwel was er niets slecht. Heel vervelend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s