Het zit hier in een nieuw kleedje …

Ik denk dat een van mijn medeschrijvers, Stef, hiervoor verantwoordelijk is : hij is in verlof, het is geen denderend fiets- of wandelweer en ik vermoed dat het Simmen hem beu was of zijn laptop heeft het begeven. Wat er ook van is : ik ben blij en vind het zeer goed ! Bedankt, lieve vriend !

De verhuis is, buiten enkele zottigheden zoals oa. afgewerkte inkom en kantine, gedaan. Toen ik wegging, deze middag, hadden we nog geen pc’s maar dat zou waarschijnlijk tegen morgen in orde komen. Ze kunnen dan opnieuw beginnen dossiers afwerken. Nog zo slecht niet want al de rest staat ondertussen zo goed als op zijn plaats. Er zijn kasten tekort maar dat wisten we : ze zijn in bestelling en zouden, ten laatste, volgende week geleverd worden.
Omdat vloer in de kantine moest opnieuw gevoegd worden en er de hele week niet mag op gelopen worden, heb ik met zus een noodkantine gemaakt in de vergaderzaal. De koffie/thee, soepzakjes, e.d. waren nog niet aangekomen. Ze kan niet aan de frigo’s om de bieren, waters & frisdranken te koelen en ook de vaatwas of wasbekkens zijn onbereikbaar. Kamperen, dus. Ze zal wel haar plan trekken om zo vroeg mogelijk alles deftig te kunnen aanbieden. De afwas zal ze desnoods in de lavabo doen, haar kennende.
Dat het gelijkvloers nog niet af is, zal de directeur erger vinden, vrees ik, hem kennende. Het is tenslotte het ‘gezicht’ van de RVA Brugge ! De bezoekers zullen enkel daar te woord gestaan worden en nu is het nog bijna een bouwwerf. Maar aan de andere kant : hij is op reis, dus zoveel kan hij er ook niet om geven hΓ©. Hopelijk is alles zo goed als af tegen volgende week, dan zijn we weer open voor het publiek.

Deze namiddag naar de dvd van ‘300’ gekeken : een zeer krachtige, speciale film !

Advertenties

6 thoughts on “Het zit hier in een nieuw kleedje …

  1. @ micheline :
    Enkel het gelijkvloers is nog een werf, het 1ste en 2de is zo goed als af : we kunnen er toch werken, en 3de gedeeltelijk af : enkel de vloer van de kantine. Wanneer we erop mogen moet de keukenkasten nog gevuld worden …
    Gehoord dat ze ook ’s nachts verder werken om het af te krijgen. Dat in een Staatsgebouw !

  2. @ annemie :
    Het zal wel in orde komen, met tijd en botenhammen, zoals we zeggen. Je moet geduld hebben aan ‘den staat’, heb ik al lang geleden geleerd πŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s