Chewy is verloren !

.flickr-photo { }.flickr-frame { float: right; text-align: center; margin-left: 15px; margin-bottom: 15px; }.flickr-caption { font-size: 0.8em; margin-top: 0px; }

Chewy
Chewy,
originally uploaded by micheleeuw.

De laatste keer dat we haar gezien hebben was zaterdag namiddag. Ik had nog wat tijd voor ik me moest klaar maken om naar de Burg te gaan, dus ben ik in onze tuin nog wat gaan spelen met de poezen. Ze waren er graag bij want dat doe ik eigenlijk te weinig : ze quality-time geven. Ze komen wel bij me liggen in de zetel, maar ik ga te weinig met hen buiten spelen.
Het is niet de eerste keer dat ze ongeveer 24 uur wegblijft. De eerste keer was het schrikken en ongerust zijn, de volgende keer minder en dan raak je er aan gewoon. Daarom was alles zondag nog ok, ze doet dat soms. Ze zou wel komen opdagen.
Maandagochtend was ze er nog niet en we werden nu wel ongerust. Het was tegen ons gedacht om naar het werk te vertrekken want ze zou wel eens gewond kunnen naar huis komen en wij waren er niet om haar te verzorgen.
Toen ze maandagavond er dan nog niet was, sloeg de schrik ons om het hart. Mijn lief heeft de hele buurt afgereden met zijn fiets, maar er was van haar geen spoor. Goed nieuws dacht ik : dat betekent dat ze niet ergens dood langs de straat ligt, zoals we Rufo (onze roste katin) gevonden hebben.
Na een slapeloze nacht, gisteren terug naar het werk. Ik zo vroeg mogelijk naar huis om te zien af ze er al was. Neen, nog niet. Ik heb dan zelf bijna 2 uur de buurt afgewandeld en bij alle gesloten garagepoorten haar naam geroepen. Ze zat misschien ergens opgesloten. Geen succes.
Na weer een rusteloze nacht, deze morgen gaan werken. De collega’s leven met me mee en proberen me op te beuren door mij aan andere dingen te doen denken. Lief van hen. Weer vlug naar huis en nog geen teken van leven 😦
Ik heb nu posters gemaakt en die aan onze ruit vooraan,in de Cohiba en in de Frietshop gehangen. Hopelijk weet iemand iets meer.
Ik heb al verhalen gehoord van poezen die na 2 of 3 of zelfs een maand terug komen opdagen, maar tegen dan ben ik knettergek ! Ze mag nu al naar huis komen! Graag zelfs !

Advertenties

7 thoughts on “Chewy is verloren !

 1. Ik leef met je mee. Eén van mijn poezen is toch ook eens een volle week weggebleven. Plots was ze daar terug, alsof ze nooit was weggeweest. Ik hoop voor Chewy hetzelfde.

 2. eigen aan katten….
  maar het is wel een bron van verdriet
  zolang je ze niet ziet.
  de kat van mijn vriendin bleek later gewoon twee thuizen te hebben.
  heb je al naar een asiel gebeld?
  sterkte!

 3. @Sandrissimo
  Om zot te worden hé !

  @annemiek
  Zeg dat wel. Ik weet dat katten meerdere huizen hebben om te eten en soms te slapen …
  Neen, nog niet aan gedacht. Zullen we zeker doen ! Bedankt voor de tip.
  Bedankt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s