Lang weekend

Weer een lang weekend : een mens zou dat nog gewoon worden hé 😉
Het weer valt hier nogal mee: wat zon, aangename temperaturen, wat wind en ’s nachts wat regen … wat moet dat meer zijn ?

Eergisteren, donderdag, is mijn goede vriend Stef langs geweest en heeft me getoond hoe ik Flikr moest op de blog zetten. Dank je.
Vanaf nu mogen jullie (nog meer) foto’s verwachten van mij. Ik zal, met de tijd, een groot deel van mijn archief hier plaatsen, dus : bekijk ze eens en laat wat commentaar. Ik denk dat ik 3 categoriën zal maken : ik/wij, poezen (de onze van vroeger en nu) en concertfoto’s.
Iedereen kan/mag ze bekijken, maar ik zou het op prijs stellen geen (concert)foto’s af te halen want deze zijn eigendom van ons.

Gisteren, vrijdag, is mijn ex komen eten en we hebben (eindelijk) wat kunnen bij-praten. Ik heb hem niet gezien op 1 mei (hij was al dronken en is naar huis gegaan) dus was het al zeer lang geleden. Hij stelt het nog steeds goed, op zijn manier, en daar ben ik zeer blij om.
Ik weet dat ik op hem kan rekenen voor werkjes in huis of in geval van nood en dat is leuk. 🙂

Mijne Zoet heeft wel 20 dvd’s gewonnen met het nieuwste on-line game van Het Laatste Nieuws, zodat de teller nu al op 350 staat. Er zitten wat oudere films tussen, die ik al gezien heb, maar toch ook enkele met vele extra’s die ik nog eens opnieuw wil/zal bekijken en enkele nieuwe die, natuurlijk, nog bezien moeten worden. Maar wanneer, hé ? Gelukkig lopen ze niet weg.

2 thoughts on “Lang weekend

  1. Het is alleen wat jammer dat er zoveel wind is. Maar de temperatuur is aangenaam en het zonnetje is veel van de partij. We kunnen eigenlijk niet klagen hé.
    Als er constant DVD’s bij komen gaan jullie niet veel tijd hebben om nog eens naar Galaxtica te kijken. Gelukkig komt seizoen 3 nog niet direct uit. 😉
    ’t Amusement met jullie nieuwe aanwinsten en met de foto’s.

  2. De lucht is blauw en dat vind ik leuk. Teveel wind om te fietsen ?
    Galactica zullen we er eens tussen nemen, ttz. speciaal tijd voor uittrekken.
    Al veel foto’s hé 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s