Lurken

Dit is een overgenomen bericht maar wel zeer leuk.
Doen !

Dit is een oproep aan alle zwijgzame lezers. Dus eigenlijk is dit een oproep aan alle onbekenden, aan mijn ouders, mijn ooms en tantes, oud-studenten, verre kennissen, nichten en neven, toekomstige werkgevers en ex-collega’s. Aan alle toevallige passanten en stille aanbidders, aan de verlegenen en de digibeten, aan iedereen die reageren maar stom vindt, aan iedereen die niet durft, iedereen die niks te zeggen heeft en iedereen die mij leest.
Maak u bekend. Vertel mij voor één keer dat u meeleest. Klik op het woordje ‘reacties’ (hier is dat ‘x keer commentaar’) onderaan dit stukje en zeg het:‘Ik lees mee’. Liefst met (schuil-)naam. Eventueel voorzien van hobby’s en andere geheimen.
Vandaag gaat namelijk de officiële Ontlurkingsweek van start. Op initiatief van een andere weblogger, staat deze week in het teken van het uit de schulp lokken van stille meelezers, de zogenaamde lurkers. Voor meer uitleg over lurken, zie hier het stukje in Wikipedia over lurkers.
Weet u niet of u een lurker bent? Welnu, dat is gemakkelijk na te gaan. Leest u onze weblog of andere weblogs zonder u ooit te mengen in de reacties? Vindt u reageren stom? Weet u niet eens hoe dat moet, reageren? Grote kans dat u een lurker bent.
In dat geval: doe mee! Licht een tipje van de sluier op! Aaaaaaah? Mijn dank is groot.
Aan andere webloggers: neem dit initiatief over. Doe mee aan de ontlurkingsweek.

5 thoughts on “Lurken

  1. wat is dat naargeestige geluid als je jouw blog aanklikt? Ik lurk niet, ik flurk, maar het komt op hetzelfde neer (ook moeilijk om reacties in te geven, gaat traag open)

  2. @Stien
    Ik hoor geen geluid (meer). Op een vorige post stond een muziekfilmke, misschien was het dat ?
    Bedankt voor het geduld 🙂

    @Smiling cobra
    Weet ik, bedankt en altijd welkom !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s