zonnen en lezen, 1 mei

Ik heb gisteren, sedert lang én de eerste keer dit jaar, in de zon gelegen met de bedoeling een beetje bruiner te worden : echt zonnenbaden.
Het weer was echt ideaal : niet te warm met een zacht windje. Ik heb het toch van 10u30 tot 14u30 uitgehouden omdat ik ondertussen ‘Sex & the City’ heb gelezen. Ik had iets uitgezocht met grotere letters zodat ik zo mijn leesbrilletje niet moest opzetten. Het boekje leest zeer vlot zodat ik het al voor 3/4 uithad toen ik uit de zon gekomen ben.
Rond 14u30 werd het tijd dat ik eruit kwam : mijn vel had genoeg zon gehad, het werd iets té warm en ik begon honger te krijgen. Na 2 Martini’s met ijs en een douche heeft mijn lieveke me helpen inwrijven met aftersun en dan een lekker koude schotel voor ons klaar gemaakt. Dat is echt het enige dat ik kan eten bij zo’n temperaturen.
Het lijkt wel zomer, toch is het pas eind april 😉 Niet te doen, maar wel leuk ! Voor mij mag het zo blijven tot oktober, alhoewel het toch eens een beetje mag regenen, liefst ’s nachts.
Ik heb vandaag de rest van het boekje uitgelezen en zal vandaag binnen blijven, om mijn huid een dagje rust te gunnen, maar morgen opnieuw buiten voor enkele uren !

Op 1 mei zijn we, vanaf 13 uur, weer op de Burg te vinden voor optredens, vrienden en veel bier … Ik zal weer het einde (optreden van Monza) niet halen (=herinneren) omdat ik té dronken zal zijn, maar dat geeft niet : ik amuseer me te pletter. Met zo’n weer zullen er vele vrienden en bekenden zijn dus kan/zal het een leuke boel worden 😉
Tot daar !

One thought on “zonnen en lezen, 1 mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s