MagNite 2007

Het was een zeer leuke avond !

We zijn met de bus gegaan en zo waren we op tijd. Na wat zoeken in de Biekorf hebben we gevonden hoe het zat : via de gang kon je in het zaaltje of naar het café. In de gang kon je drankbonnetjes kopen en pils of cola kopen, in het café kon je de andere dranken krijgen én ze hadden Rodenbach in flesjes ! Mijn lievelingsdrank 😉 Dat zat dus al goed.

Er waren 10 groepen die elk, jammer genoeg, maar enkele liedjes konden spelen. Maar hoe ! Het was pure klasse! Elke artiest heeft het beste van zichzelf gegeven en gezongen of gespeeld alsof het de laatste keer was.

Ricky Morvan, de oude rocker van 70 jaar, kan het nog altijd. Hij heeft van jetje gegeven en staan rocken als een pril veulen. Ook Red Zebra, Skov, Van Helsing (Henk en Chris van ex-Cowboys & Aliens) en alle anderen waren zeer in hun doen.


Na een optreden werd het podium zeer vlug klaar gezet voor de volgende groep en ondertussen werden we bezig gehouden met ludieke stukjes of filmpjes op het groot scherm achter het podium. Ik heb dikwijls van de gelegenheid gebruik gemaakt om een nieuw ‘flesje’ te gaan halen en de sigaret op te steken. In de zaal werd niet gerookt.

We hebben zeer veel vrienden gezien waarmee we staan praten (of lullen) hebben. Het was een leuk weerzien want tijdens de winter zijn er minder optredens of gaan we er niet naartoe. Gewoonlijk zien we elkaar terug op de Burg op 1 mei. Dit jaar was het vroeger.
Toch waren er enkele niet, die we daar zeker verwacht hadden en zij hebben iets gemist.
Ik heb je vader gezien, Stef, en ik heb hem gezegd dat ik zou zeggen dat hij met een watertje in zijn hand stond 😉
Ik heb gelukkig niet te veel last gehad van mijn sleutelbeen en kon goed slikken. De Rodenbachs zullen ook geholpen hebben, denk ik.
Na de optredens hebben we nog wat staan kletsen, onder andere met 2 Britten die hier zijn voor de film ‘In Bruges’. Zij doen de belichting en ik hoop dat ze vandaag niet moeten werken want de belichting zou niet te best zijn vandaag : ze waren nogal boven hun theewater. Niet gewoon aan ons bier, waarschijnlijk. Maar zeer vriendelijke kerels.

Met de avondbus zijn we naar huis gegaan en na nog ene gedronken het hebben in de Cohiba, recht over onze deur, zijn we in ons bedje gekropen. Het was toen 3 uur.
Moe maar gelukkig zijn we in slaap gevallen.
Bedankt MagNite voor een schitterende avond !

One thought on “MagNite 2007

  1. Zelf beweerde hij alleen maar cola gedronken te hebben maar zoiets maak je niemand meer wijs. Vader was niet zo te vinden voor Red Zebra en dat terwijl hij toch verschillende cd heeft (lps had) van oa The Sex Pistols en The Clash. Voor de rest vond hij het wel goed en heeft hij zich goed geamuseerd. Net als jullie blijkbaar. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s