verslagje

The Diamond Games 2007, ghosted by Proximus.
Het was weer aangenaam, leuk en zeer verzorgd !
Wij hebben ons geamuseerd en het is zeker voor herhaling vatbaar !
We waren, zoals verwacht, zeer vroeg omdat we geen files gezien hebben. Toch waren de medewerkers al op post aan de parkeerplaats, de bussen stonden te wachten en we konden direct naar het Sportpaleis vertrekken. We waren al om 10u20 ter plaatse en verwachtten nog 40 minuten te moeten wachten maar neen : reeds na 10 min. mochten we al naar binnen. Joepie !
Het eten was zeer lekker : kleine belegde broodjes, 2 soorten soep en koud buffet. Later ook plakjes cake, … Alle dranken (pils, witte & rode wijn, fruitsap, water, cola, cola light, koffie) waren ook gratis en vloeiden rijkelijk. Sommigen waren beschonken tegen het eind van de namiddag 😉
De zaal bleef de hele namiddag open zodat je ook tijdens de wedstrijden iets kon nuttigen. Enkelen hebben de matches enkel gezien op de talrijke grote schermen in de zaal.
Er was geen rookverbod in de zaal : gelukkig voor, onder andere, Pat en mij.
We hebben 3 wedstrijden kunnen zien die, jammer genoeg, van korte duur waren.
Er was ook nog een ander terrein waar er, terzelfde tijd, matches aan de gang waren maar om er te komen moest je hele wandeling maken. Stef en Pat zijn eens gaan kijken.

Alle medewerkers (van vestiaire-mensen over ghostessen tot kelners) waren de vriendelijkheid zelve, wat van de mede-bezoekers niet altijd kon gezegd worden 😦 Als je een stoel had bemachtigd moest je die met je leven beschermen of ze kwamen die, zonder vragen, weg nemen. Sommigen hadden zelfs de air om te discussiëren over het feit dat de stoel in kwestie 5 minuten leeg stond omdat de persoon eventjes naar het (gratis) toilet was ! Dat was minder leuk. Maar dat kon de pret niet bederven.

Ik heb veel met mijn broer zitten praten en dat was leuk omdat we elkaar bijna nooit alleen zien. Altijd is er andere familie bij en daardoor kunnen we nooit een verhaal afmaken, wat nu dus wel kon. Pat is veel weg geweest om foto’s te gaan nemen, (denk ik toch 😉 ) maar ik had altijd mijn broer en/of Stef bij me om tegen te kletsen.
De Foto van Proximus dit jaar was een portret maar de afdruk is samengesteld uit foto’s van tenniswedstrijden zodat je de foto’s wat op afstand moet houden om het resultaat goed te zien. Knap gevonden !
We hebben elk ene van ons alleen, dan nog een van mij met ofwel mijn broer ofwel Stef erbij. Ze waren gratis en je mocht dat doen.
Pat heeft zo dan foto’s gemaakt. Een leuk effect hé.
Dan nog een leuk effect dat Pat ontdekt heeft :
Zo staat hij ook eens op de foto 😉

Wat ons betreft : Tot volgend jaar en Bedankt Proximus !

Advertenties

2 thoughts on “verslagje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s