feestje

De afwezigen hadden (weeral) ongelijk want het nieuwjaarsdiner van het werk was zeer leuk !
Ik had mijn twijfels omdat ik, als verstokte roker, niet meer mocht binnen roken maar we hebben dat elegant opgelost door op de terras te gaan dampen waar de lieve mensen van het restaurant asbakken hadden voorzien. We zijn in groepjes gegaan en soms was daar meer ‘leute’ dan binnen. Ik heb daardoor een deel van de speech die de directeur gemist, wat geen nadeel is, aangezien hij nogal kan uitwijden …
Het eten was (weer) zeer lekker en goed verzorgd. Mijn speciaaltjes waren subliem. De bediening was verzord én met de glimlach want ze kennen ons al ondertussen : luid maar ongevaarlijk.
De muziek was, zoals gewoonlijk, perfect omdat hij alles wat we vroegen draaide !
Er was minder volk dan andere jaren en sommigen zijn direct na de tombola vertrokken, zoals gewoonlijk, maar ik heb mij daar niets van aangetrokken. Het waren de dezelfde collega’s als altijd die overgebleven zijn om te dansen tot het einde.
De foto’s die genomen zijn zullen wel boekdelen spreken. Sommige waren vroeg al beschonken, anderen later op de avond maar niemand heeft zich misdragen, wat er maandag ook mag verteld worden. Roddelen zullen ze zeker en nog het meest door degenen die er niet waren, zoals gewoonlijk. Laat ze maar want wij, die er wel waren, hebben ons geamuseerd !
Tot volgend jaar, heel zeker !

Advertenties

One thought on “feestje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s